Сб, 2024-04-27, 06:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
Чекають нападів не лише на Україну у Північноатлантичному альянсі, - ЗМІ
Інші останні Кримінальні новини

НАТО до кінця не розуміє, якої мети насправді планує досягти глава Кремля Володимир Путін, нарощуючи військову присутність Росії на кордоні з Україною. Окрім того, в Альянсі не виключають, що Росія готує наступ не лише Київ, а її мета набагато ширше.

У Альянсі припускають, що Володимир Путін може готувати наступ не лише на українську державу. Наразі Росія може використовувати свою військову присутність у Середземному морі, в Північній Атлантиці та в Арктиці, щоб вдарити широким фронтом, пише німецьке видання Der Spiegel із посиланням на власні джерела в НАТО.

Джерела не виключають, що варто чекати від Росії кібератак та кампаній з дезінформації. При цьому конкретних доказів підготовки подібного сценарію у Альянсі не мають, але вважають його досить ймовірним. У НАТО наразі намагаються з'ясувати, чого насправді прагне Володимир Путін.

ЗМІ інформували, що колишній посол США в Росії, колишній спеціальний помічник 44-го президента президента США Барака Обами з питань національної безпеки, не виключає, що РФ вже почала атакувати Україну через масштабну хакерську атаку на державні сайти.

Також ЗМІ писали, що Сполучені Штати Америки мають докази, що Росія підготувала бойовиків для проведення операції під чужим прапором на Донбасі. Про це повідомив радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 556 | Додав: adminA | Теги: Північноатлантичний альянс, РФ, напади, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]