Ср, 2024-04-24, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
Дала прогноз зростання інвестицій в Україну європейська бізнес-асоціація
Інші останні Економічні новини

Якщо відкинути фактор ризику російської агресії, упродовж року, що розпочався обсяги інвестицій в українську економіку мають бути навіть більшими, ніж у рекордному минулому році. Про це в інтерв’ю ЗМІ повідомила Виконавча директорка Європейської бізнес-асоціації Ганна Дерев’янко.

За словами директорки об’єднання, у 2021 році надто великої кількості нових інвесторів до України не приходило, проте ті, що вже працювали тут, показали хороші фінансові результати.

"Якщо ми кажемо про цей рік, то не думаю, що буде шквал нових іноземних не-портфельних інвесторів. Проте у тих, що вже працюють, достатньо оптимістичні перспективи та плани", – пояснила експертка.

Ганна Дерев’янко наголосила, що справдження оптимістичних прогнозів щодо зростання обсягів інвестицій в українську економіку можливе лише за однієї умови – якщо буде мир.

Раніше голова українського уряду Денис Шмигаль розповів про рекордне зростання іноземних інвестицій лише у першому півріччі 2021 року вони становили $2,83 млрд.

Також повідомлялося, що канадський інвестор згорнув свою діяльність в Україні через конфлікт із Коломойським.

Також нещодавно повідомлялося, що у Вінниці португальські інвестори побудують потужний завод будматеріалів

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 455 | Додав: adminA | Теги: прогноз зростання інвестицій, україна, європейська бізнес-асоціація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]