Сб, 2024-04-20, 00:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:29
"Динамо" без Ярмоленка вирвало нічию у "Порту". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Києві на НСК "Олімпійський" 16 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Динамо" приймало на своєму полі португальський "Порту" і зіграла внічию – 2:2, повідомляє УНІАН.

Матч видався досить багатим на події. У першому таймі гольові моменти вмістилися в трихвилинний відтинок, під час якого спочатку Олег Гусєв відкрив рахунок, а потім Вінсент Абубакар забив гол у відповідь - 1:1. А після перерви більше володів ініціативою "Порту" і на 81-й хвилині Абубакар забив гол, зробивши дубль.

Здавалося все йде до перемоги "Порту", але на 89-й хвилині Віталій Буяльський скористався плутаниною у штрафному майданчику гостей після розіграшу стандарту та головою відправив м'яч у ворота - 2:2.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції розповів про те, чого не вистачило його підопічним для перемоги у грі з португальським "Порту".

"Для багатьох наших хлопців це був дебют у цьому турнірі. Вони виглядали гідно. Ми вивчали гру "Порту", знали, що ця команда буде намагатися контролювати м'яч. Ми намагалися за рахунок пресингу відбирати м'яч, накривати суперника. У другому таймі це краще виходило, і в кінцівці першого. На початку, в першому відрізку, не розібралися трошки. Але ми грали проти дуже гідного суперника. Крім двох голів, "Порту" нічого не створив. Це заслуга наших хлопців, що дійсно намагалися оборонятися всією командою, і це виходило. Були моменти, могли програти, могли виграти, але думаю, нічия – закономірний результат", - зазначив тренер.

Розбираючи гру дебютанта команди Дерліса Гонсалеса, тренер зазначив: "Будь-якому футболісту потрібен час на адаптацію. Звичайно, я не дуже задоволений його грою. Але, повірте, проти такої команди, як "Порту", дуже складно грати в новому колективі. Він молодий хлопець, у нього є майбутнє. Він намагався все робити для команди, але не було тієї гостроти, якої ми чекаємо від нього. Потрібно дати йому трохи часу, і все буде нормально".

Говорячи про те, що сталося з Андрієм Ярмоленком, тренер зазначив: "Він отруївся. Про це ми дізналися вранці. В обід намагалися щось зробити, але не вийшло. Ярмоленко у нас випав з обойми. Звичайно, це велика втрата. Але я радий, що хлопці зібралися і зіграли гідно цю гру".

На запитання про те, що ця гра була ключовою для "Динамо" в плані підсумкового результату всього групового турніру, Ребров відповів: "Я думаю, що це ключова гра для психології хлопців. Вони побачили, що нічого такого страшного немає в цій іменитій команді. Я думаю, що далі вони наберуть (форму), і будуть показувати ту гру, яку показували в минулому сезоні. Це непросто грати проти команди, яка добре контролює м'яч. Сьогодні ми намагалися забирати м'яч у "Порту", контролювали гру. Я не знаю, який відсоток контролю м'яча, але з цією командою ми намагалися контролювати м'яч і створювати моменти. Не завжди це виходило, але ми грали проти серйозного суперника".

Ліга чемпіонів. 1-й тур.

Динамо К - Порту - 2:2

Челсі - Маккабі Т-А - 4:0

Валенсія - Зеніт - 2:3

Гент - Ліон - 1:1

Рома - Барселона - 1:1

Байєр - БАТЕ - 4:1

Динамо Зг - Арсенал - 2:1

Олімпіакос - Баварія - 0:3

Нагадаємо, 15 вересня донецький "Шахтар" розгромно програв мадридському "Реалу".

Сьогодні, 17 вересня, о 22.00, у Дніпропетровську "Дніпро" стартує в груповому турнірі Ліги Європи матчем проти італійського "Лаціо".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 989 | Додав: adminA | Теги: Нічия, динамо, порту, Ярмоленк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]