Сб, 2024-04-20, 06:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:58
Гурт "Океан Ельзи" презентував новий кліп - "Життя починається знов". ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Гурт "Океан Ельзи" представив нове відео на пісню "Життя починається знов".

Як йдеться на офіційній сторінці гурту у Facebook, жанр відео визначили як поєднання двох форматів: короткометражного фільму та соціальної реклами. Ідея - Святослава Вакарчука.

Музикант каже, йому на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводяться люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі.

"У нас незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході, чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас. Отже, справа не стільки і не тільки в добробуті, матеріальному забезпечені, а в більш відкритому, щирому ставленні до життя, а також у таких базових цінностях, як особиста внутрішня свобода і взаємоповага незалежно від віку, статусу та поглядів", - каже він.

Як зазначає лідер гурту, цим відео хотілось показати, що незалежно від того, як складаються обставини - у кожного особисто, у суспільстві в цілому, - є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та немає жодного приводу нічого не робити.

"Адже, на мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає рук", - додає він.

Нагадаємо, у квітні "Океан Ельзи" презентував кліп на пісню "Не твоя війна". Знімання відео тривало в режимі суворої секретності, з майданчика було заборонено викладати до Мережі бодай селфі. У кліпі знявся не лише "Океан Ельзи", а й чотири сотні шанувальників гурту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: новий кліп - Життя починається знов, Океан Ельзи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]