Пт, 2024-04-26, 06:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 18 19 »


Міністр закордонних справ Німеччини Ґідо Вестервелле обговорював з українським президентом останні деталі "політичного бартеру", що отримав назву "звільнення Тимошенко в обмін на євроінтеграцію".
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2013-10-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Те, що в ході візиту до Києва глава МЗС Німеччини буде обговорювати з українською владою можливість виїзду до Берліна екс -прем'єра Юлії Тимошенко, було очевидно ще на етапі його підготовки.



У листопаді, як планується, буде підписано Угода про асоціацію між ЄС і Україною, але спершу Київ мусить виконати одну з висунутих умов: звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко.



Україні вдалося уникнути впливу Кремля після краху Радянського Союзу близько 20 років тому,  проте в останнє десятиліття вона розривалася між проросійським контингентом та європейською сферою.



Протягом тижня іноземні ЗМІ, згадуючи про Україну, писали в основному про погрози Глазьєва від імені Росії на конференції у Ялті та про перспективи підписання Угоди про асоціацію.

 

Кілька американських блогерів-консерваторів повторили думки, отримані від організації, що представляла інтереси українського уряду.




Рідко коли у світових лідерів з'являється шанс досягти ідеалістичної мети прагматичними засобами, одночасно з'єднати сміливі мрії з обережною державною мудрістю.



Міністра внутрішніх справ Великої Британії Терезу ​​Мей попередили про необхідність розглянути можливість пустити в країну більше східноєвропейських працівників з таких країн, як Україна і Росія.




Міжнародна організація Save the Children, що займається захистом прав дітей по всьому світу, опублікувала щорічний рейтинг країн, в яких найкраще бути матір'ю.



Україні буде легше головувати в ОБСЄ, якщо екс-прем'єр буде на волі, вирішили американці. В Гельсінській комісії США просять президента Віктора Януковича звільнити Юлію Тимошенко.



Україна за рівнем свободи за минулий рік поділила 131–133-є місця з Замбією і Південним Суданом серед 197 досліджених країн і територій і ледве втрималася в категорії "частково вільних".




"Ввічливі слова, але не гроші - такий був підсумок другого в цьому році візиту делегації Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україну".




Гуманітарну допомогу для України та Білорусі Вільна християнська громада міста Хоф, що в Баварії, надсилала 22 роки поспіль.



Повна зупинка громадського транспорту, хуртовина та сніг по коліна, люди пішки долають кілометрові відстані дорогою додому - таку сумну картину можна було спостерігати на вулицях українських міст.



Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський дуже любить жарти про атомні бомби. Так, у 2008 році він просив Москву в ім'я добросусідських відносин не погрожувати ядерною війною частіше "одного разу на квартал".