Пт, 2024-04-19, 14:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 »


У 2012 році демократичні показники України погіршилися, вона опустилася на 80-ту позицію за індексом демократії, очоливши список країн із гібридними режимами.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2013-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


"Так, Україна може забути про таку бажану нею Угоду про асоціацію з Євросоюзом, якщо не вирішить питання з ув'язненою Тимошенко", - вважають в німецькому МЗС і Відомстві федерального канцлера Німеччини.



До відкриття філії руху FEMEN у Гамбурзі "секстремістки" наприкінці січня пройшлися зі смолоскипами по кварталу червоних ліхтарів, протестуючи проти німецької "секс-індустрії".


"Досягти суттєвого прогресу за критеріями, визначеними Радою міністрів ЄС у закордонних справах, для забезпечення підписання угоди у зазначені часові терміни". Чи означає це, що українське керівництво планує випустити на волю Тимошенко та інших ув'язнених опозиційних політиків?



Поки Юлія Тимошенко в ув’язненні воює з лікарями і наглядачами, заявляючи про спроби знищити її фізично, опоненти екс-прем'єра намагаються знищити її політичне реноме.


"Ярмарок кар'єри" проводиться щороку у Києві в Центрі кар’єри та працевлаштування студентів Національного університету "Києво-Могилянська академія". Цього року ярмарок відбудеться у приміщенні "Могилянки" в Києві 29 березня.




З ними багато хто пов'язував надії на оновлення українського парламенту. За їхніми виборчими кампаніями уважно слідкували медіа.


Про створення професійної армії за контрактним принципом в Україні говорять уже більше десяти років. Ці наміри лягають у передвиборчу риторику кожного наступного президента і новопризначених міністрів оборони.


Україна поступово втрачає позиції як головний транзитер російського газу до Західної Європи. За останній рік обсяги транзиту скоротилися на 20 відсотків.


Відомий американський державний діяч, політолог-міжнародник, Збігнев Бжезінський під час виступу в Конгресі США прокоментував перспективи приєднання країн СНД та зокрема України до Євразійського союзу, який хоче створити президент РФ Володимир Путін.



Кілька років потому Київ не лише втратив пальму першості у процесі європейської інтеграції, а й взагалі ризикує не встигнути заскочити на потяг, який рушить в напрямку ЄС.




Коли український історик Станіслав Кульчицький почав переглядати тисячі розсекречених документів з архіву спецслужб в Києві, у нього ніби полуда з очей спала.



Захід, нарешті, став захищатися і пішов на Схід. Дай Бог йому дійти до самих російських кордонів, щоб була подолана подвійність України, що виникла ще за часів монгольського ярма.



Практикантів в Україні та Німеччині добирають схоже. Є два етапи: подання документів і співбесіда.



"Свобода" - не антисемітська партія, не ксенофобська, не антиросійська, не антиєвропейська. "Свобода" - просто і всього лише проукраїнська партія. І крапка", - запевнив, зі свого боку, Тягнибок.