Пт, 2024-04-26, 08:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
Яка погода чекає на українців у лютому - останній місяць зими
Інші останні Прогноз погоди

Лютий 2022 року в Україні буде майже в межах кліматичної норми, але в деяких регіонах країни очікується менша кількість опадів, аніж зазвичай.

За даними синоптиків прогноз погоди буде таким, середня місячна температура повітря у лютому передбачається 0-4° морозу, а на Закарпатті, півдні Одещини та в Криму - до 1° тепла, що близько до норми.

"Місячна кількість опадів очікується 22-40 мм, в Карпатах, на Закарпатті та горах Криму 52-75 мм, що у більшості західних та південно-західних областей менше за норму", - повідомили в Укргідрометцентрі.

За даними фахівців, на решті території країни кількість опадів очікується в межах норми.

Зазвичай, за словами фахівців, середня місячна температура повітря у лютому в Україні складає 0-5° морозу, на високогір´ї Карпат 6° морозу, на півдні Одещини, в Криму та на Закарпатті місцями 1-4° тепла.

"Абсолютний мінімум температури повітря - 24-39° морозу, на півдні Одещини, в Криму 15-23° морозу. Абсолютний максимум температури повітря - 12-20° тепла, у південній частині, на Вінниччині та Прикарпатті місцями 21-24°", - розказали в Укргідрометцентрі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 854 | Додав: adminA | Теги: українці, погода, лютий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]