Вт, 2024-03-19, 13:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:37
Кириленко - уряд не має наміру скасовувати стипендії і підвищувати пенсійний вік
Інші останні Економічні новини

Уряд не має наміру скасовувати стипендії для студентів і підвищувати пенсійний вік. Про це заявив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.

«Не потрібно повторювати тих речей, які запустила «братська» до нас преса. Ніякого скасування стипендій не буде, підвищення пенсійного віку не буде. Навпаки, планується уніфікація законодавства, яке регулює визначення пенсій», – зазначив він.

Водночас сьогодні у Міністерстві освіти і науки України також заявили, що уряд не відмінятиме виплати стипендій студентам вищих навчальних закладів та професійно-технічних училищ.

Минулого тижня у мережу потрапили доручення голови уряду Арсенія Яценюка міністрам, де детально розписано, які саме зміни до українського законодавства потрібно внести, щоб держава могла зекономити. Зокрема, документ нібито пропонує скасувати стипендії у звичному для студентів вигляді, а також пропонується збільшити пенсійний вік до 65 років.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: стипендії, пенсійний вік, уряд, кириленко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]