Вт, 2024-03-19, 06:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Соглашение предусматривает обмен опытом в сфере администрации самоуправления и экономического развития.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Однак, на відміну від конфліктів на Близькому Сході, зазначив Штайнмаєр, він, на його думку, усе-таки піддається вирішенню.


 

 

За різними оцінками, заклад міг приносити власникам до $1 млн прибутку в місяць.


 

 

Проект закона о государственном бюджете Украины на 2015 год, зарегистрированный в Верховной Раде 12 декабря под №1000, отозван из парламента.


 

14 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.


 

 

Книгою року-2014 став роман Софії Андрухович "Фелікс Австрія", а в номінації Дитяча книга року-2014 перемогла книга "Дракони, вперед!" Каті Штанко.


 

 

Сегодня Александр Усик (5-0, 5 KOs) проведет шестой поединок на профессиональном ринге.


 

Багатомільярдні позики Заходу, жорстка економія та підвищення тарифів не змогли суттєво покращити стан справ в українській економіці.


 

У суботу, 13 грудня, на Андріївському узвозі відбудеться святкування дня Андрія з вечорницями, ворожінням та зимовим ярмарком.


 

 

Кабинет министров Украины не будет проводить пенсионную реформу путем шоковой терапии для общества.


 

Известный роман Владимира Набокова, повествующий о запретной любви. По этой книге, вышедшей в 1955 году на английском языке, снято много фильмов и поставлено спектаклей.