Вт, 2024-03-19, 06:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українська армія тільки зароджується, але вже здатна протистояти найбільшій військовій потужності на континенті, переконаний президент України Петро Порошенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Новорічні розвиваючі подарунки для дітей та підлітків: конструктори K'NEX (США), LaQ (Японія), ігри Angry Birds (США), наукові досліди та експерименти, ігри, в які можна грати як за столом так і на підлозі.


 

Собрались заграницу на ПМЖ или пройти там обучения? Тогда вам обязательно пригодится курсы иностранного языка. К примеру, если ваша цель путешествия и туризм.


 

 

Сегодня в Киеве на Крещатике киевляне с цветами и украинскими флагами встретили бойцов батальона "Киев-12", которые вернулись из зоны АТО.
 


 

 

Чергову зустріч тристоронньої контактної групи щодо ситуації в Донбасі заплановано в Мінську 9 грудня, заявляє президент України Петро Порошенко.


 

 

Компанія "Нафтогаз України" перерахувала російському "Газпром" 378 млн. доларів США як передоплату для поставки 1 млрд. куб. м газу.


 

 

Энергоблок № 3 Запорожской АЭС выведен из текущего ремонта и подключен к сети в 21.15 в пятницу, 5 декабря.


 

 

7 грудня в Києві хмарно, без істотних опадів, місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень -1...-3 градуси.


 

 

Збірка творів Миколи Гоголя “Вечори на хуторі біля Диканьки” видавництва “Основи” побачить світ у День святого Миколая, 19 грудня.


 

 Фахівці ДПІ у Голосіївському районі звертають увагу платників на те, що у разі зміни місцезнаходження/місця проживання з території Луганської та Донецької областей


 

 

Перед следующим боем Александра Усика будет вдохновлять украинская рок-легенда Олег Скрипка.


 

 

Президент України Петро Порошенко нагородив державними нагородами українських волонтерів за громадянську мужність.