Вт, 2024-03-19, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Венеціанська комісія вважає, що в Україні не просто може, але має бути люстрація представників режиму Віктора Януковича.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-12-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко виступає за спільний прикордонно-митний контроль на українсько-польському кордоні.


 

 

В сегодняшней спринтерской гонке на этапе Кубка мира в словенской Поклюке лидер сборной Украины Валентина Семеренко заняла третье место.


 

Совет ЕС ввел дополнительные санкции на инвестиции, услуги и торговлю с Крымом и Севастополем, сообщает пресс-служба Совета ЕС.


 

19 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, вранці і вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +3...+5 градусів.


 

 

Украинский боксер в одном в шаге от первой тройки лучших бойцов организации.


 

 

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль попросив ООН пришвидшити відкриття офісу в Сєверодонецьку, де на даний момент продовжує роботу Луганська облдержадміністрація.


 

"Совет директоров утвердил новый кредит на общую сумму в 1 млрд евро для Украины как часть пакета в 3 млрд евро специальных мер для страны на период 2014-2016 годов".


 

 

Роста минимальной зарплаты и прожиточного минимума ждать не стоит.


 

 

Работники КП "Киевпастранс" сегодня, 18 декабря, не вышли на маршруты, объявив бессрочную забастовку.