Чт, 2024-04-25, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 115 116 »


В Україні хочуть ініціювати запровадження відповідальності за агресивну їзду на автошляхах. Таку ідею в ефірі телеканалу ТВі озвучив автор книги "100 аргументів проти штрафів ДАІ", правозахисник Володимир Караваєв.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Народный депутат Геннадий Москаль официально обратился к министру внутренних дел Виталия Захарченко и генпрокурору Виктору Пшонке.




Уряд Москви зобов'язали повернути в держвласність України санаторій "Первомайський" у Євпаторії.



Встановлені Держмитслужбою України відомості про моторні бензини, що імпортуються в Україну протягом 2012 року, фактично збігаються з даними "Укрзалізниці", з урахуванням перехідних обсягів".



За сто днів дії нового Кримінального процесуального кодексу в Україні 500 осіб взято під домашній арешт, ні один не заарештований за поданням податкових органів, значно розвантажилися слідчі ізолятори.



У понеділок, 11 березня, вдень, у Борзні сталась жахлива подія, про яку гомонить увесь район і не тільки. 38-річний Сергій Ярошенко порізав вагітну жінку 21-річну Оксану Циганок.



Шевченківський районний суд Києва при перегляді справи залишив без розгляду позов нідерландської компанії "Гоойорд Б.В." до сім'ї Павличенків про їхнє виселення з прибудови до квартири і її знесення.




Експерти Ради Європи рекомендують Україні продовжити реформування системи кримінальної юстиції. Новий проект Ради Європи має сприяти підтримці цих реформ.





Співробітники СБУ у Києві викрили факт розтрати коштів колишніми посадовими особами Комунальної організації "Центр містобудування та архітектури".



На даний момент за сферами діяльності державних установ закріплені такі люди, як "смотрящіє". Вони здійснюють нагляд та беруть участь у розкраданні державних ресурсів.



На запису з відеокамер видно, як чоловік почав стріляти у відвідувачів одеського клубу "Белліні". Конфлікт виник через дівчину, до якої чіплявся головний фігурант справи Владислав Авдиченко.



По словам очевидцев, ЧП произошло в 22:00 на углу улицы Костанди и Черноморской дороги. Пассажиры микроавтобуса отделались легкими ожогами.




Свой рейтинг МОМ формирует на основании количества жертв, которые обратились за помощью к организации.



Стремление найти вторую половинку умело используют в корыстных интересах многочисленные мошенники и брачные аферисты, которые расставили свои сети на просторах глобальной паутины.



Загальна сума підношень щомісяця сягала 1 мільйона доларів США. Малиновський районний суд Одеси виніс вирок колишньому начальнику відділу внутрішніх справ на промтоварному ринку "7-й кілометр".