Ср, 2024-04-24, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 106 107 108 109 110 ... 115 116 »


У Костянтинівському районі Донецької області невідомі побили депутата райради від Партії регіонів Олександра Аксьонова, який від отриманих травм помер у лікарні.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вважає недоцільною свою відставку у зв'язку зі зґвалтуванням міліціонерами жінки у Врадіївці.


Райцентр на Миколаївщині привернув увагу всієї країни. У невеликій Врадіївці разом зійшлися всі больові точки: міліцейське свавілля, прокурорська байдужість, кумівство, заступництво і очевидна беззахисність простої людини.


Громадські організації закликають українське суспільство самоорганізуватися для захисту своїх законних прав. Такий заклик висловив на прес-конференції голова Громадянського конституційного конгресу Юрій Збітнєв



У "Свободі" заявляють про те, що міліція у Врадіївці вже не вперше ґвалтує та вбиває жінок, і вимагає змінити кримінальну статтю ґвалтівникам Ірини Крашкової.




З боку міліції було бажання "зам'яти, сфальсифікувати цей злочин", адже у міліцейському зведенні спочатку була спотворена інформація про цю подію.



Президент України Віктор Янукович взяв під особистий контроль розслідування Генеральною прокуратурою справи про зґвалтування 29-річної мешканки смт Врадіївка Миколаївської області.




Співробітники карного розшуку столичної міліції розкрили вбивство громадянина Іспанії, розповіли у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.


В попытке похитить пятнадцать миллионов долларов, прокуратура американского штата Нью-Джерси обвинила восемь участников международной группы киберпреступников, которую возглавляет гражданин Украины.



Адвокат Вадима Титушко Виктор Любимов против присутствия прессы на заседании по рассмотрению уголовного дела по факту нападения на журналистов Ольгу Сницарчук и Владислава Соделя 18 мая.




За чотири роки жителька Чернігівської області продала в трудове рабство близько 150 українців.




У Києві працівник банку за підробленими документами оформлював кредити на коштовну техніку.




У селі Чаусове-2 (Миколаївської області) відбулася спроба силового захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких", кандидата в депутати від опозиції по 132 округу Аркадія Корнацького.


Один з ініціаторів цієї громадянської ініціативи, народний депутат Юрій Дерев'янко (позафракційний) зазначив, що така ініціатива повинна захистити "від появи нових тушок, а також фактично буде введена політична відповідальність".


Штаб одного з кандидатів у мери Василькова Валерія Поповича заявляє про викриття спроби фальсифікації виборів, організованої сином і племінником голови ТВК Василькова Наталі Маркової.