Пт, 2024-03-29, 14:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 115 116 »



В Киеве СБУ разоблачила злоумышленников, которые мошенническим путем завладевали средствами отечественных предпринимателей.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кожен третій літр бензину, реалізований на українських автозаправних станціях (АЗС), не відповідає чинним стандартам якості, заявив президент "Київського автомобільного клубу" Максим Головін.


Новая финансовая пирамида под названием "Лавина подарков" и зарегистрированная как общество с ограниченной ответственностью действует в Украине уже почти два месяца.


Не только в повседневной жизни, но и, к сожалению, при трудоустройстве есть вероятность столкнуться с обманом и мошенничеством.




У США засуджують напад на журналістів у Києві 18 травня під час мирних мітингів і закликають українську владу до ретельного розслідування інциденту, зокрема бездіяльності міліції.



Елітний сорт висаджених на Хрещатику дерев виявився фальшивкою. Місяць тому у столиці посадили італійські саджанці "Бріотті", бо цей вид стійкий до молі. Однак згодом чиновників насторожило: дерева заквітли не тим кольором.


Раніше злочинці обмежувалися тим, що могли підробляти пластикові картки, змінювати магнітні стрічки, накладати спеціальні накладки на банкомати, щоб копіювати інформацію, пін-коди, які вводив власник пластикової картки, то тепер відбувається злам комп'ютерної мережі.


17 травня в аеропорту "Бориспіль" правоохоронним органам здався 23-річний Владислав Ткач. Його і Олексія Голобородька підозрюють у тому, що вони 21 лютого скопіювали електронні ключі доступу до банківських рахунків і вкрали у столичному "Приватбанку" 7 млн 860 тис грн.


Сільради Київської області та Криму завалені заявами - люди з різних областей країни масово просять виділити їм безкоштовно землю. Інакше погрожують судами. Заяви штампує правозахисна організація "Варта". За свої послуги бере 20 тис грн.




ГПУ затвердила обвинувальний вирок у кримінальному провадженні щодо старшого тренера штатної збірної команди України з легкої атлетики.



Засуджений за майже мільйонний хабар, екс-суддя Ігор Зварич почав писати книгу, коли тільки потрапив у колонію. "Він у ній розповідає про систему українського правосуддя через призму однієї людини.




Правоохранители в Киеве задержали бывшего работника банка, присвоившего средства вкладчиков в размере 8,4 млн грн.




В Украине действует сеть "кадровых лохотронов”, у которых серьезная защита на высшем уровне.




Майже півтора року троє осіб вимагали та отримували гроші від тернополян. Бандити змушували платити їм 150-250 гривень щомісяця.



Збитки клієнтів банків - юридичних осіб за 2012 рік і перший квартал 2013 року в результаті дій кібершахраїв з використанням систем дистанційного банківського обслуговування перевищили 150 млн гривень.