Чт, 2024-04-25, 23:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 111 112 113 114 115 116 »


Незважаючи на те, що вбивцю з гіпермаркету "Караван" все ще не знайшли, затримувати стрільця ніхто не буде. Джерело в МВС заявляє, що бійцям надійшла команда ліквідувати озброєного злочинця.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Убивцю з "Каравану", який 26 вересня серед білого дня розстріляв трьох охоронців супермаркету і ще одного тяжко поранив, шукає вся Україна. Перевіряють навіть усіх колишніх і нинішніх силовиків та правоохоронців.



Інцидент стався близько 15.00. Чоловік середнього зросту, віком до 30 років, в сіро-коричневій куртці і чорній тенісці зайшов на територію гіпермаркету ТРЦ.




Громадська організація "Вінницька правозахисна група" вимагає перевірки інформації про катування в Дніпропетровській виправній колонії №89.



Сам командир підрозділу Олександр Малоштан відповів коротко: "Мій телефон прослуховується. Попереду вибори, тому робіть висновки самі. Біля цього скандалу є кілька призвідників, і не тільки серед пересічних".



Від кульових ран у львівській лікарні помер кримінальний авторитет Володимир "Морда", джип якого розстріляли сьогодні, 24 серпня. До цього помер і водій авторитета.



В Україні припинено діяльність злочинного угруповання у складі вихідців з Північної Осетії, які близько чотирьох років діяли на ринках на території Харківської та Запорізької областей.



Прокуратура закрила кримінальну справу щодо видання Lb.ua. Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, таке рішення було ухвалено "за результатами перевірки




Начальник слідчого управління МВС України Василь Фарінник заявив, що вбивство харківського журналіста, редактора газети "Новий стиль" Василя Климентьєва розкрито.



Усе нагадує гостросюжетну стрічку про наркобізнес на мексикансько-американському кордоні: контрабандисти прокопали тунель і успішно переправляють через нього товар та людей.



Українських лікарів з Національного інституту хірургії й трансплантології імені Шалімова, яких обвинувачують у проведенні незаконних операцій з трансплантації органів, випустили з-під арешту на підписку про невиїзд.



Податкова міліція підозрює магазин у торгівлі контрабандним товаром - на початку місяця правоохоронці знайшли партію такої продукції, яка могла реалізовуватися через сайт компанії.



Чиновник Одеської облдержадміністрації, директор департаменту з обслуговування іноземних представництв Анатолій Попов назвав Одесу "російським містом".



Податкова міліція опечатала і обшукала приміщення, де раніше знаходилися склади інтернет-магазину Rozetka.ua.



Троє мешканок Донецька заявляють, що міліціонери били їх і змушували зізнатися в неіснуючому злочині. Заяву подали 29-річна Євгенія Ларіна і 20-річні Христина Альохіна, Сніжана Рідна.