Вт, 2024-04-23, 09:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 112 113 114 115 116 »


Луганське УМВС продовжує перевірку конфлікту зі стріляниною в центрі Луганська місяць тому. Якщо провину Євгена Могильного буде доведено, за хуліганство йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Луганську син прокурора збив на смерть літню жінку. ДТП сталося на одній з головних доріг міста.



СБУ і прокуратура Києва дізналися, що у двох столичних наркологічних клініках людей не лікували, а, навпаки, ще більше підсаджували на наркотики.



Екс-"бютівець", колишній нардеп Віктор Лозінський на зоні веде себе як пахан, відмовляючись робити "чорну роботу" через попередні "Заслуги" на волі.



Щоб легалізувати переплату за так звану "вишку Бойка", "Чорноморнафтогаз" таємно підписав додаткову угоду із фірмою Highway Investments Limited через 6 місяців після проведення тендеру.



Кабмін розробив законопроект, яким передбачається кримінальна відповідальність за виготовлення неякісних продуктів харчування. Даний документ покликаний захистити споживачів та наблизити якість харчів до європейського рівня.






За два роки сумарні статки членів уряду зросли вчетверо. Серед вищих чиновників залишилися лише дві людини, які не дотягують до звання доларового мільйонера.




Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко звернулася до FATF із заявою про факти корупції й відмивання грошей режимом Віктора Януковича.



Постраждалі від вибухів у Дніпропетровську 27 квітня перебувають під постійним контролем медиків. Виписувати з лікарень їх почнуть 3-4 травня.



Кримінальні справи щодо вибухів у Дніпропетровську в п'ятницю та про вибух у цьому місті минулого року об'єднані в одне провадження.




Міністр закордонних справ Канади Джон Берд закликає владу України не використовувати вибухи в Дніпропетровську як привід для обмеження "фундаментальних свобод".



У центрі Миколаєва застрелено бізнесмена Анатолія Баталова. Про це повідомили в прес-службі міліції Миколаївської області.



Столичні колектори організували схему шахрайського вибивання грошей з мешканців. Навіть, якщо у вас немає ніяких боргів, вам можуть влаштувати справжнє пекло.



На СТБ сталася ще одна трагедія: наприкінці березня керівника проекту "Моя правда" на телеканалі СТБ Ярославу Мацієвську було виявлено мертвою в орендованій квартирі у ванній кімнаті.



Україна є однією з найбільш корумпованих країн Європи. Так, за показниками поширення корупції та хабарництва Україна посідає 24-те, передостаннє місце в Європі. Про високий рівень корупції в Україні та відсутність боротьби з нею кажуть і в ЄС та НАТО.