Сб, 2024-04-27, 12:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 113 114 115 116 »



Деякі області в Україні повністю контролюються кримінальними авторитетами або угрупуваннями.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)





Лабораторію викрила СБУ. Один із організаторів - колишній співробітник МВС, вчителював у цьому закладі.




У Хмельницькій області колишнього голову Білогірської районної державної адміністрації, який збив на смерть двох людей, звільнено з-під варти під заставу у 25 тис грн.



Користувачів інтернету в Україні починають притягати до відповідальності за необережні коментарі в соціальних мережах і за непристойні фотографії на сайтах знайомств.



У Криму правоохоронці знайшли зниклого ще на початку березня сільського голову з Миколаївщини Юрія Горбатенка.





Співробітники СБУ разом з прикордонниками та митниками затримали 30-річного жителя Харківської області, який намагався вивезти з України колекцію археологічних експонатів.



На співзасновника інтернет-газети "Дорожній контроль" напали й пограбували, повідомляє прес-служба міліції Києва.



20 березня в Умані п'ятеро молодиків зґвалтували 19-річну дівчину, погрожуючи фізичною розправою. Міськвідділок міліції порушив кримінальну справу за фактом зґвалтування.




Близько 4 години ранку в Харкові на вулиці Дерев'янка скоєно напад на військову частину з метою заволодіння зброєю, в результаті один солдат варти й один із нападників загинули.





Вчора Київський міський апеляційний суд, вислухавши скарги адвоката матері загиблого в райвідділку міліції хлопця, відправив справу на судове дорозслідування.




Загалом за підписання договору довгострокової оренди приміщення площею 2300 квадратних метри, що знаходиться у центрі столиці і належить інституту, директор вимагав 11,5 мільйонів доларів США.



Присутні на мітингу люди - близько сотні - були налаштовані дуже рішуче: не дати уникнути покарання тим, хто його заслуговує. Вони вирішили зібратися на наступний мітинг у четвер, 15 березня, о 16 годині і залучити до акції юристів.


Поштовхом до проведення масового заходу став той факт, що двох з трьох підозрюваних в цьому жахливому злочині спочатку затримали, а опісля відпустили під підписку про невиїзд. Обурені миколаївці зібралися для того, щоб вимагати ретельного і справедливого розслідування.



Слідство збирає факти, які б підтвердили незаконну лікарську діяльність. Зокрема, участь Слюсарчука в операціях, які він не мав права проводити без медичного диплома. Адже документ, нібито виданий московським медінститутом, виявився підробленим.


Суддя Шевченківського суду Києва Андрій Трубников не дозволив податковій міліції провести обшук у фігурантів справи щодо функціонування на Одеській митниці великого злочинного угруповання.Усі ці розслідування поєднує одна особливість - підозрювані чиновники перебували "у стосунках" зі структурами "Юри Єнакіївського" та "Іван Іванича" Аврамова".