Ср, 2024-04-24, 18:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:21
На маріупольському напрямку - зразковий режим тиші
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні бойових дій не загинув жоден український військовий, двоє підірвалися на "розтяжці" і отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Ніхто не загинув за минулу добу", - сказав він.

У той же час, за словами Лисенка, двоє військовослужбовців підірвалися на "розтяжці". Це сталося біля Горлівки.

"Військовослужбовці підірвалися на розтяжках під час проведення спеціальних заходів з облаштування території та виявлення можливих диверсійно-розвідувальних груп. Вони отримали поранення. Їм надана медична допомога і їхньому життю нічого не загрожує", - сказав він.

Також Лисенко заявив, що на Маріупольському напрямку протягом доби спостерігалося дотримання режиму тиші.

На Луганському напрямку, за його словами, відбулася одна ворожа провокація біля міста Щастя.

"Близько 10 хвилин бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, засівши на правому березі Сіверського Донця", - зазначив він.

На Донецькому напрямку бойові дії велися тільки в західних передмістях Донецька.

З території зруйнованого аеропорту і селища Спартак бойовики кілька разів відкривали вогонь по передових українських позиціях зі стрілецької зброї і гранатометів. У селищі Піски вчора було тихо.

"Трохи неспокійно було південніше траси Донецьк - Дніпропетровськ. На передових рубежах оборони в Красногорівці відбулася перестрілка між бойовиками та українськими військовими. Найбільш "гарячою точкою" вчора була Мар'їнка, де бойовики 12 разів порушили режим тиші, в основному в темний час доби. Зокрема, двічі противник відкривав вогонь з 82-мм мінометів", - інформував спікер.

Раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі 4 вересня дещо активізували обстріли українських позицій і 19 разів порушили режим перемир'я.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: зразковий режим тиші, Маріупольський напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]