Пт, 2024-03-29, 09:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:39
На план Волкера щодо Донбасу США очікують відповідь Росії
Інші останні Надзвичайні новини

США поки не отримали відповіді російської сторони на план, запропонований спецпредставником США з питань України Куртом Волкером, стосовно вирішення ситуації на Донбасі, повідомила посол США в Україні Марі Йованович.

"Коли ми дивимося на смерть і руйнування, викликані силами, які контролюються Росією останні чотири роки, ми хочемо допомогти знайти рішення. Посол Курт Волкер керує нашими зусиллями (з вирішення конфлікту на Донбасі - ІФ) намагаючись працювати не тільки з росіянами, але і з Україною і партнерами, насамперед з "нормандської четвіркою" ... У нього очевидно є план. Він працював з росіянами над цим і зараз ми очікуємо на відповідь Росії, і поки що його не отримали. Я думаю, що наступний крок за Росією", - сказала посол в спільному інтерв'ю "Радіо свобода" і телеканалу "112" в неділю.

М.Йованович також висловила розчарування тим, що "пасхальне перемир'я" не було дотримано.

"Ми дуже уважно стежимо за ситуацією і ми розчаровані, що припинення вогню на Великдень зовсім не означало припинення вогню ... я думаю, що це абсолютно неприйнятно і це те, що ми спостерігаємо вже чотири роки. Поранення отримують не тільки українські військові, але і цивільне населення", - додала посол.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 812 | Додав: adminA | Теги: відповідь Росії, США, Донбас, план Волкера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]