Вт, 2024-03-19, 06:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:59
Набули чинності нові санкції США: Visa відключила російські банки в Криму
Інші останні Новини України

Міжнародна платіжна система Visa в п'ятницю, 26 грудня, ухвалила рішення відлучити російські банки, що діють на території півострова Крим, від своїх сервісів.

Про це пише портал Banki.ru з посиланням на офіційну заяву Visa, яку він має у власному розпорядженні.

Зокрема, в документі наголошується, що нові санкції уряду США "забороняють компаніям Visa International Service Association, Visa USA Inc. і Visa Inc. надавати послуги, а також прямо або побічно сприяти проведенню трансакцій у Криму".

У зв'язку з цим Visa має намір висунути вимоги своїм клієнтам про негайне припинення випуску карток або будь-яких інших операцій в Криму з використанням продуктів та послуг Visa.

"19 грудня президент США Барак Обама підписав указ про блокування власності певних осіб і заборону певних операцій, що мають стосунок до Криму, накладає санкції, які забороняють компаніям, зареєстрованим у США, надавати послуги прямо або побічно особам, які здійснюють діяльність на території Криму", - йдеться в офіційній заяві Visa, пише портал.

Крім того, лідер банківського "пластика" нагадує, що ці обмеження збережуться доти, доки санкції проти Криму не буде знято.

Цю інформацію також підтверджує портал Watcher.com.ua, який посилається на численні повідомлення на форумах півострова про неможливість зняти кошти з картки російського "Сбербанка".

Варто зазначити, що станом на 16 грудня на півострові свою діяльність здійснює 31 банк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 грудня США запровадили нові економічні санкції щодо Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: нові санкції США, Visa відключила російські банки в К | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]