Пт, 2024-04-26, 22:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 ... 155 156 »



"Кажуть, було 52 безіменних "регіонали", що проголосували на своїй фракції підтримати наш законопроект про безумовну амністію. Тому й приїхав Янукович".
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Журналист местного телеканала попытался выяснить, к какому подразделению принадлежат несколько человек, одетых в военную униформу, но без знаков различия.




Американські спецслужби вважають, що Президент України Віктор Янукович, імовірно, вдаватиметься до незаконних дій, аби втримати владу.



Фанаты футбольного клуба «Севастополь» высказались в поддержку Евромайдана и пообещали наказывать тех болельщиков, которые будут замечены «в продаже своей души Партии регионов».



Євромайданівці сьогодні від ранку намагаються звільнити приміщення Міністерства аграрної політики та продовольства України, захоплене представниками руху "Спільна справа".




Прикарпатський спецпідрозділ "Альфа" відмовився виконувати злочинні накази і в повному складі подав рапорт на звільнення.


Екс-прем'єрка України Юлія Тимошенко вважає відставку Миколи Азарова з посади прем'єр-міністра та скасування у Верховній Раді скандальних "законів 16 січня" не перемогою опозиції, а першим реальним результатом протестувальників.




Верховная Рада Крыма своими последними заявлениями и решениями провоцирует разделение украинского общества и территориальный раскол Украины и должна быть распущена.




Депутат і комендант Майдану Андрій Парубій заявляє, що люди звільнять будівлі лише після того, як влада піде на поступки.




Выступление главы фракции «регионалов» сопровождалось демонстрацией портретов избитых работников СМИ.



У центрі Києва на Грушевського правоохоронці провели екскурсію для послів у понеділок, 27 січня. Представники 14 посольств змогли побачити позиції міліції, "Беркута", чим вони озброєні і в яких умовах перебувають.



Прийдіть завтра, о 12.00, і підтримайте депутатів, які готові взяти на себе відповідальність і скасувати диктаторські закони.



Журналістам порталу «НикВести» (Миколаїв) вдалося відзняти кількох бійців підрозділу ССО («Силы специальных операций») поблизу Миколаївської облдержадміністрації.




Изначально все они были из разных радикальных организаций. Но, в конце концов, объединились в так называемый «Правый сектор». Почему?




Вечером 26 января участники общественного движения "Спільна справа" захватили помещение Министерства юстиции Украины по адресу ул. Архитектора Городецкого, 13 в Киеве.