Вт, 2024-04-23, 08:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 155 156 »



Журналісти та небайдужі дізналися і виклали фото декількох силовиків, причетних до побиття журналістів і мирних мітингувальників.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Києві після розгону Євромайдану і штурму Адміністрації президента зникли понад 30 людей. Станом на ранок 4 грудня список зниклих безвісти містить щонайменше 33 прізвища.




До юнаків було застосовано грубу фізичну силу, їх кинули в калюжі й побили ногами та кийками, каже правозахисник.




Обнаруженный недавно в столице склад труб из чернобыльской зоны может оказаться лишь первой крупной находкой из зараженного региона.




Приближается 80-я годовщина Голодомора в Украине. И с каждым днем ​​все активнее украинцам навязывают тезис, что никакого голодомора в нашей стране не было.



Украина расположилась на 23-м месте в рейтинге стран, уязвимых к стихийным бедствиям (всего их 181). Рейтинг составила немецкая организация Germanwatch.




Неприйняття Україною заходів з утилізації захороненої на дні Чорного та Азовського морів хімічної зброї дає підставу говорити про загрозу екологічної катастрофи в регіоні.




В Одеській області на річці Дунай 18 жовтня було виявлено плями нафтопродуктів невідомого походження.



За даними незалежних експертів, від наркоманії та пов'язаних з нею хвороб, таких, як ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити, специфічні онкозахворювання, туберкульоз, в Україні помирають до 120 тисяч осіб на рік.




Уночі проти 2 жовтня через негоду спрацювала система захисту ліній електропередач і сталося знеструмлення 20 населених пунктів у Криму та Одеській області.



В понедельник вечером сильный ветер с дождём в городе Самбор Львовской области повредил крыши домов, повалил около 80 деревьев и оставил жителей без электричества.



Неосторожность жителей многоквартирных домов приводит к трагедии. В последнее время все чаще появляется информация о взрыве газа или пожаре из-за курильщиков.



В отдельных микрорайонах Кировограда в результате сильного ливня, который длился около 4 часов, произошло подтопление приусадебных участков частных жилых домов и проезжей части дорог.




Прорив греблі стався у п'ятницю 13 вересня на річці Когильник в Арцизькому районі Одеської області в 5 км від села Красне близько 13.20.



"Качнуть" может уже в ближайшие 7 дней, а зона эпицентра землетрясения предположительно будет находиться возле Кишинева.