Чт, 2024-03-28, 14:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 142 143 144 145 146 ... 155 156 »



На вулиці Грушевського в Києві триває протистояння між мітингувальниками і правоохоронцями, які блокують прохід до урядового кварталу.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Бойцы "Беркута", задержав нескольких активистов на баррикадах на Грушевского, зверски избивают их.




Мобільні оператори "Київстар" і МТС скептично поставилися до ініціативи Ради, яка ухвалила закон, що зобов'язує українців купувати SIM-карти по паспорту.



За інформацією прес-служби, вночі проти суботи Луценко з дружиною зайшли до одного з автобусів із "беркутівцями" і попросили їх дотримуватися закону і діяти у відповідності до всіх відомчих інструкцій.




Три людини досі залишаються нерозшуканими. Це Бровко Олег, Григорян Інна та Шинкарук Анатолій.



Пожарные не подставили лестницы и не растянули тент для людей, которые выпрыгивали из окон четвертого этажа горящего здания Харьковского ювелирного завода.


У Центрального ж/д вокзала в маршрутку загрузились 18 пассажиров, и она выехала в сторону Белой Церкви. Дорога была свободной и "Мерседес" двигался по улице Жилянской, когда посреди перекрестка микроавтобус потряс мощный удар.




00:17, 1 січня 2014 року. Близько 500 тисяч людей заспівали національний гімн на Майдані Незалежності в Києві.



За розгін мирної демонстрації 29-30 листопада можуть покарати начальника київського главку МВС Валерія Коряка, заступника секретаря Радбезу Володимира Сивковича і главу КМДА Олександра Попова.




По приказу Якименко во дворах административных зданий и архивах вся документация подготовлена к уничтожению.



"Беркут" дико, нарушая законы, нормативные акты, бил людей по голове, ногами пинали, это не прописано ни в какой инструкции. Где были командиры, которые должны были остановить?




Не исключено, что попытка разорвать оцепление во время штурма администрации президента 1 декабря была спровоцирована спецподразделением "Беркут".




Удары наносят многие из пробегающих мимо "беркутовцев". Человек на земле перестал закрываться от ударов и даже шевелиться.




Полковник Сергей Кусюк - заместитель командира столичного "Беркута", не под следствием.




Журналісти та небайдужі дізналися і виклали фото декількох силовиків, причетних до побиття журналістів і мирних мітингувальників.