Чт, 2024-04-25, 16:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
Наливайченко - СБУ запобігла теракту проти європейців у Харкові. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Диверсанти планували підірвати вибухівку на шляху делегації з Нідерландів, яка відвідувала завод ім. Малишева.

СБУ попередила теракт, жертвами якого мали стати громадяни Нідерландів у Харкові. Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко під час брифінгу.

За його словами, зловмисники готували теракт на заводі ім. Малишева під час перебування там делегації з Королівства Нідерланди.

СБУ затримала мешканку Харкова, яку завербували представники ГРУ ГШ РФ. Вона дала свідчення правоохоронцям, відео опубліковано.

Зловмисниця з позивним "Зєд" за завданням російської спецслужби сформувала групу з числа найманців для вчинення диверсій на території Харківської області. Група пройшла спецпідготовку з підривної справи у навчальному таборі поблизу м. Тамбов Російської Федерації.

"В Україні диверсантів забезпечили зброєю, великою кількістю набоїв, гранатами та мінами з маркуванням російських виробників, які заборонені до використання Оттавською Конвенцією 1997 року", – додали у тексті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: теракту проти європейців, Наливайченко, Харкові. ВІДЕО, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]