Вт, 2024-04-16, 07:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:41
NFT-токен: що це таке і як його отримати
Інші останні Економічні новини

NFT-токен: що це таке і як його отримати

крипта Останнім часом популярність NFT зростає в різних сферах життя. Про NFT-токен чули багато людей, але не всі точно знають, що це таке. Якщо ви також належите до когорти останніх, тоді радимо тут почитати детальну інформацію про NFT. Портал cryptonovunu.com.ua якісно та кваліфіковано підійшов до справи і в своїй статті детально описав, як можна створити і продати NFT-токени. Ми ж в нашому сьогоднішньому матеріалі детальніше зупинимося на можливості отримання NFT в онлайн-іграх.

Найкращі онлайн-ігри з NFT

Не залишилася осторонь трендів ігрова індустрія. NFT-ігри дозволяють отримувати віртуальні активи, назва яких розшифровується як "невзаємозамінні токени", а також криптовалюту, і заробляти на їхній продажі.

Є безліч онлайн-ігор, заснованих на технології блокчейну, Play-To-Earn та видобутку NFT, які можна обмінювати на звичайні гроші. Вони відрізняються механікою гри, а також способом заробітку та виведення коштів. Серед популярних ігор можна виділити 5 найзручніших та найцікавіших варіантів.

Топ-5 найкращих онлайн-ігор з NFT

Town Star

Це безкоштовний симулятор від Gala Games, де потрібно розвивати власне місто, виконувати різні завдання та отримувати за це ігрову валюту TOWN. Усі предмети, будівлі та техніка усередині гри є віртуальними активами. Завдяки їхній унікальності ці NFT можна продавати і купувати за гроші або криптовалюту на різних маркетплейсах. Попит на предмети з гри постійно зростає.

Axie Infinity

Цікава колекційна гра, яка базується на криптовалюті Ефіріум. Ігровий процес полягає в тому, щоб розводити віртуальних NFT-вихованців Axie та боротися. Після реєстрації необхідно придбати три перші Axie. Вирощуючи та розвиваючи членів своєї команди, можна заробляти на їхній продажі. Також гравці одержують криптовалюту за кожну перемогу у битвах.

Splinterlands

Карткова колекційна гра, яка є однією з найкращих блокчейн-ігор. У ній потрібно збирати картки персонажів та різних артефактів. Усі вони є токенами. Перемога залежить від стратегії та тактики під час карткової битви. Для участі у турнірах та битвах потрібно купити 30 карт, які при регулярній грі скоро окупаються. Усі зароблені NFT можна продавати на вторинних майданчиках.

Alien Worlds

Ще одна найпопулярніша гра з мільйонами гравців. У ній є можливість видобувати токени TLM, причому за 1 годину можна заробити до трьох штук. У грі можна вибрати планету та обладнання для видобутку, а зароблені токени або криптовалюту гра розподіляє сама після натискання кнопки.

NFT токен

Gods Unchained

Карткова NFT-гра, яка зводиться до битв гравців, які мають власні колоди з токенів. Гра набирає популярності, що тягне за собою і попит на NFT-карти, зароблені в ній, тому є сенс прокачувати свій рівень вже зараз, збираючи сильну колоду та перемагаючи у турнірах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 476 | Додав: admin | Теги: крипта, Токен, NFT | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]