Чт, 2024-05-02, 05:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 193 194 195 196 197 ... 226 227 »



Статус кандидата в члени ЄС може бути наданий Албанії у червні, повідомив  єврокомісар з розширення та політики сусідства Штефан Фюле.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-12-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Новий міністр закордонних справ Німеччини Франк Вальтер Штайнмаєр висловив обурення натиском Росії на Україну для недопущення підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.


Министерство обороны ФРГ впервые в немецкой истории будет возглавлять женщина — Урсула фон дер Ляйен, которая раньше занимала пост министра труда и социальных вопросов.



Молоді люди на холодних вулицях Києва пишуть нову повість для Європи, і Європейський Союз має право і обов'язок їх підтримати.


"Це люди 2013 року, які нині висловлюють думку народу. Молоді українці, судячи з усього, хочуть йти разом з Європою. Вони демонструють здатність до змін, яку сподіваються зберегти завдяки зв'язку з Європою. Ось це тепер ми бачимо на вулицях".



Міністри юстиції та внутрішніх справ ЄС погодилися на введення тимчасового візового режиму з балканськими країнами. Це рішення було прийнято в четвер, 5 грудня.




Відразу на декілька країн Європи обрушився шторм "Ксав'єр", що прийшов з боку Гренландії. Циклон пройшов над Великобританією і вже добрався до північних територій Німеччини.




Європейський Союз готовий відмінити візи для громадян України після того, як українська влада виконає висунуті для цього "технічні умови".



Министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский считает, что Украине не следует ожидать от Европейского Союза оперативного предоставления "миллиардов евро" помощи.




"Ми спостерігаємо за подіями в Україні з великим занепокоєнням та увагою", - підкреслив голова Єврокомісії Жозе Маунель Баррозу .



Польский парламент призывает украинскую власть уважать принципы демократии, верховенство права и выбор народа, воздерживаться от любых действий, которые могут привести к эскалации насилия.

 


Польща, яка вступила в Євросоюз в 2004 році, отримала за тринадцять років підготовки до приєднання до євроспільноти менше 6 мільярдів євро.




В столице Литвы Вильнюсе, который 28-29 ноября примет саммит Восточного партнерства, 23 ноября открылся культурный фестиваль "Українське містечко в Європі".



Міністри закордонних справ з країн-посередників на переговорах щодо ядерної програми Ірану знову збираються в Женеві на тлі чергових чуток про ймовірне підписання угоди з Ісламською республікою.




Міністр розвитку Данії Крістіан Фріїс Бак йде у відставку через скандал з розтратою коштів Інституту всесвітнього зеленого зростання зі штаб-квартирою в Південній Кореї.