Пт, 2024-04-26, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 194 195 196 197 198 ... 226 227 »



Більшість громадян Польщі (54%) підтримує членство України в ЄС. Водночас 64% опитаних висловлюються за поглиблення співпраці ЄС з країнами "Східного партнерства".
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

С 19 по 23 ноября во Вроцлаве начнется V Фестиваль независимой белорусской культуры, в котором примут участие художники, дизайнеры, актеры, режиссеры и музыканты из Беларуси.




Согласно отчету, Украина сделала уже значительные шаги на пути к упрощенному визовому режиму с Европой.




Одружені батьки і народжені у шлюбі діти - таке традиційне уявлення про сім'ю. Але нещодавно Федеральне статистичне відомство Німеччини оприлюднило цікаві дані.



Нещодавні угоди про вільну торгівлю між Росією та Україною та Молдовою, що входять до Східного партнерства, можуть повністю зберігатися в разі вступу цих країн в асоціацію з Євросоюзом.



Молдова виконала у повному обсязі план дій з візової лібералізації, і Єврокомісія рекомендуватиме скасувати візи для подорожей громадян Молдови країнами ЄС.



Нарешті світло в кінці тунелю: завдяки продуманим заходам у боротьбі з кризою Іспанія та Ірландія більше не потребують міжнародної фінансової допомоги. Єврогрупа схвалила такі рішення.




Румунію і Болгарію не приймуть до Шенгенського простору в 2014 році. Про це заявив голова Єврокомісії /ЄК/ Жозе Мануель Баррозу.


Министр по делам Европы Министерства иностранных дел Великобритании Дэвид Лидингтон подчеркивает, что для стран Европейского Союза решающим в принятии решения по подписанию соглашения об ассоциации будет прогресс Украины в борьбе с избирательным правосудием.




Президент Совета ЕС Херман Ван Ромпей заявляет, что лидеры стран Сообщества осознают важность происходящего с Украиной.


Еврокомиссия (ЕК) выделила три миллиона евро экстренной помощи пострадавшим от тайфуна "Хайян" Филиппинам. Об этом говорится в распространенном заявлении еврокомиссара по вопросам развития Кристалины Георгиевой.




Дикі кабани, які випадково потрапили на злітну смугу аеропорту імені Шопена у Варшаві, на півгодини у суботу ввечері заблокували його роботу.




Акції протесту проти економічних реформ в регіоні Бретань закінчилися зіткненнями з поліцейськими. На демонстрацію в місті Кемпер вийшли до 30 тисяч осіб.




Старша дочка короля Греції Павла I і королеви Федеріки, представниця одного із старих королівських будинків Європи, народилася 2 листопада 1938 року в Афінах.




Российские спецслужбы готовят информационные провокации против президента Литвы Дали Грибаускайте, а также стран Восточного партнерства.