Пт, 2024-04-19, 05:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 195 196 197 198 199 ... 226 227 »


В ночь на воскресенье на Сицилии проснулся вулкан Этна. Извержение происходит из нового южно-восточного кратера, сообщает Институт геофизики и вулканологии Италии.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-10-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На дострокових парламентських виборах у Чехії, що завершилися в суботу, 26 листопада, лідирують представники лівої опозиції.




Цю акцію провів рух Декомунізації. За словами активістів руху, для Чеської Республіки знову виникла загроза потрапити "в руки Росії".




У итальянских налоговых служб неоднократно возникали претензии к обладательнице двух "Оскаров", которая считается одним из национальных символов Италии.




У Королівській каплиці палацу Сент-Джеймс у Лондоні (Велика Британія) відбулася церемонія хрещення наймолодшого принца.



Президент Республики Чехия Милош Земан предложил частично погасить государственный долг Украины за счет передачи чешскому посольству в Киеве здания по ардесу улица Ярославов Вал,1.



Глава чеської держави зазначив, що візовий режим спочатку призначався для того, щоб ускладнити в’їзд в країну злочинних елементів, однак на практиці він заважає лише законослухняним українцям.




У Росії немає причин забороняти Україні вступати до Євросоюзу, тим більше, що в майбутньому Російська Федерація сама може стати членом ЄС.




Президент Чехії Мілош Земан під час майбутнього робочого візиту до України має намір підтримати зближення Києва з Європейським Союзом.




Позов американського енергетичного підприємства Schuepbach проти заборони фрекінгу у Франції зазнав невдачі.




Когда в британской столице идет дождь, слуги Ее Величества ставят ведра, чтобы собирать в них воду, протекающую через дыры в крыше.




Грецькі парламентарі проголосували в середу, 16 жовтня, за позбавлення депутатської недоторканності шести депутатів від ультраправої партії "Золота зоря".



Європейський Союз розраховує, що саміт "Східного партнерства" в листопаді у Вільнюсі стане "самітом досягнень". Про це заявив комісар Європейської комісії Штефан Фюле.




Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес піддав критиці спроби деяких держав завадити підписанню договорів Європейського Союзу з країнами Східного партнерства.




Президент Литви Даля Грибаускайте заявила, що уряд повинен підготувати звернення до СОТ у зв'язку із забороною Росії на імпорт молочної продукції литовського виробництва.