Чт, 2024-04-25, 18:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 196 197 198 199 200 ... 226 227 »



Президент Литви Даля Грибаускайте заявила, що уряд повинен підготувати звернення до СОТ у зв'язку із забороною Росії на імпорт молочної продукції литовського виробництва.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-10-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Нова спецслужба, впевнені в уряді, допоможе "підвищити ефективність протидії національним злочинним угрупованням, які функціонують на території королівства". Серед першочергових цілей структури - італійська і російська мафії.



Проблеми литовських підприємців при ввезенні товарів до Росії можуть бути пов'язані з головуванням Литви в Раді Євросоюзу, а також із самітом Східного партнерства ЄС у Вільнюсі.




Європа ще надто залежить від "Газпрому", щоб йти на серйозний конфлікт, зазначають експерти.




У Латвії набув чинності закон, який забороняє мати подвійне громадянство одночасно з російським.


 

Одну з найбільших кіноподій України та Східної Європи, 43-й міжнародний кінофестиваль "Молодість" у Києві відкриє робота польського режисера Анджея Вайди під назвою "Валенса. Людина надії".




Министр финансов Великобритании Джордж Осборн заявил, что заставит безработных отработать денежное пособие, предложив им готовить еду, выносить мусор и чистить стены.



Чисельність деяких ключових видів європейської фауни за останні 50 років знову збільшилася, йдеться в новій доповіді. У Європі побільшало ведмедів, вовків, рисей, орлів і стерв'ятників.



Латвийская государственная программа, предоставляющая иностранцам вид на жительство в обмен на инвестиции в недвижимость, оказалась весьма прибыльной.



Похорон англійського короля Річарда III (1452-1485), останки якого були виявлені торік, може коштувати понад 1,3 мільйона фунтів (2,1 мільйона доларів США).



Рано чи пізно більшість професійних танцюристів замислюються о професію хореографа. Отримати її можна на одній з магістерських програм, які пропонують німецькі університети.




Очолюваний канцлером Ангелою Меркель консервативний блок ХДС/ХСС здобув впевнену перемогу на виборах до Бундестагу Німеччини.




Граждане Швейцарии на референдуме проголосовали за сохранение всеобщего призыва на военную службу.


В кінці цього тижня, в ході обговорення законопроекту про рівність прав чоловіків і жінок, Сенат Франції проголосував за заборону конкурсів краси, проведених серед неповнолітніх. За закон проголосували 196 сенаторів, проти - 146


В оновленому порядку денному засідання Комітету міністрів Ради Європи, у рамках якої 24-26 вересня буде розглянуто питання виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини, з'явилася справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко.