Сб, 2024-04-20, 15:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 226 227 »


На півдні Італії пасажирський автобус впав з обриву. Загинули, за останніми даними, не менше 36 осіб. Ще 11 поранено. Водій автобуса загинув.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Іспанії швидкісний пасажирський потяг зійшов з рейок на під'їзді до вокзалу адміністративного центру Галісії - Сантьяго-де-Компостела. Кілька вагонів перекинулися, наїхавши один на одного.

 

Новий король бельгійців Філіп вирішив не оголошувати "колективне помилування" з нагоди свого сходження на престол, повідомили у вівторок, 23 липня, місцеві ЗМІ.




Французька поліція в ніч на понеділок, 22 липня, припинила масові заворушення в місті Трапп (Trappes) під Парижем.



Польським садівникам не вистачає сезонних працівників з України, яким цього року важче приїхати на роботу до Польщі через труднощі, що виникли з отриманням польських віз.




Посольство Німеччини в Україні змінило перелік документів, необхідних для отримання шенгенської візи.



Поки туристи заповнюють іспанські пляжі, самі іспанці заповнюють міські площі. У ході багатотисячних мітингів люди вимагають відставки прем'єра Маріано Рахоя, що заплямував себе і свою партію корупційним скандалом.



В четверг немецкий канцлер Ангела Меркель на совместном форуме, проводимом ежегодно в Берлине германскими политиками и представителями деловых кругов, позволила себе серьезно «пройтись» по венгерской правящей партии.



Старший з двох українців, заарештованих британською поліцією за звинуваченням в організації вибухів біля мечетей у передмісті Бірмінгема, підозрюється також у вбивстві мусульманина в квітні цього року.




Трьох соратників колишнього прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі визнали винними в тому, що вони поставляли повій для вечірок на його віллі.



У Великобританії двох вихідців з України затримали за підозрою в організації вибухів біля мечетей графства Уест-Мідлендс. Йдеться про вибух у місті Тіптон 12 липня і про бомбу, виявлену у мечеті в місті Уолсолл в ніч на 22 червня.


Полиция провела обыски в квартирах, офисах и тюремных камерах на севере Германии, в Нидерландах и Швейцарии по делу об организации международной неонацистской террористической группировки «Вервольф».



Норвезького музиканта і націоналіста Крістіана Вікернеса, відомого під ім'ям Варг Вікернес, 116 липня арештували у Франції за підозрою в підготовці терористичного акту.




Особистий секретар принца Чарльза Вільям Най викликаний для дачі показань у Комітет з державних рахунків парламенту Великобританії в понеділок 15 липня.




Міністра транспорту Румунії Релу Фенекіу засуджено до п'яти років ув'язнення за зловживання службовим становищем.