Чт, 2024-04-25, 01:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 213 214 215 216 217 ... 226 227 »



Обсяг ВВП 17 держав єврозони не змінився в першому кварталі 2012 року як у порівнянні з попередніми трьома місяцями, так і відносно січня-березня 2011 року.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Франції. Урочисту присягу він склав на офіційній церемонії в Єлисейському палаці.





Кумедне слоненя 2 днів від народження підкорило всіх любителів тварин у Німеччині.




Велика Британія страйкує: на акцію проти скорочення пенсій вийшли майже півмільйона людей. Держслужбовців обурило, що у своїй парламентській промові королева Єлизавета ІІ наголосила на необхідності скорочення пенсійних виплат та підвищення пенсійного віку.




В неділю, 6 травня, громадяни Франції обирають президента у другому турі виборів. На вищу посаду претендують чинний президент Ніколя Саркозі та лідер Соціалістичної партії Франсуа Олланд.



За версією британських ЗМІ, найбагатшими жителями Британського королівства стали іммігранти: Лакшмі Міттал, Алішер Усманов і Роман Абрамович.



Витончену жіночу помсту довелося відчути на власній шкурі громадянинові Польщі, який звернувся за медичною допомогою до колишньої дружини.



Президент Франції Ніколя Саркозі відкинув звинувачення в тому, що він стояв за скандалом, в результаті якого його основний конкурент, лідер соціалістів Домінік Стросс-Кан позбувся шансів на участь у нинішніх президентських виборах.




Даже безвизовый режим для Украины с Евросоюзом не освободит наших граждан от необходимости доказывать свое право на въезд в страны ЕС – если не в консульствах, так, возможно, непосредственно на границе.



В матче 35-го тура чемпионата Англии по футболу "Ливерпуль" в гостях разгромил "Норвич" 3:0. Все мячи в ворота Джона Радди забил Луис Суарес.



Российские бизнесмены Алишер Усманов и Роман Абрамович вновь вошли в тройку самых богатых жителей Соединенного Королевства по версии газеты Sunday Times.





В Європі скоро надійде у продаж повноцінний замінник м'яса, який на 100% складається з овочів.



Близько 40 тис людей зібралися напередодні перед будівлею суду в Осло, де проходять слухання над Брейвіком, і виконали популярну пісню Ліллебйорна Нільсена "Діти веселки", яку терорист ненавидить.



В іспанському місті Бенальмадена на півдні країни британка вступила в бій з орлом, який намагався забрати в пазурах одну з двох її собак. Причому жінці вдалося відстояти свого вихованця.



Будущее Римского кинофестиваля (Festival del Cinema di Roma), месяц назад получившего нового программного директора в лице руководившего прежде Венецианским фестивалем (Mostra del Cinema di Venezia) Марко Мюллера, остается туманным.