Ср, 2024-04-24, 06:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 212 213 214 215 216 ... 226 227 »



Президент Польщі Броніслав Коморовський завтра, 8 червня, перед урочистим відкриттям фінальної частини чемпіонату Європи з футболу планує провести переговори з президентом України Віктором Януковичем.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На площі біля Букінгемського палацу в центрі Лондона відбувся грандіозний концерт на честь Діамантового ювілею королеви Єлизавети . Королева зайняла своє місце на трибуні в супроводі принца Чарльза о 21.00 за місцевим часом.



Способом боротьби з борговою кризою, що загострилася в Європі, може стати не випуск колективних облігацій, а внесення накопичених країнами надлишкових боргів в єдиний фонд, щоб погасити їх протягом 25 років.



Правительство Швейцарии ввело ограничения на иммиграцию лиц из восьми стран Восточной Европы. Об этом сообщает Die Welt




Майже 4,6 мільярда євро приніс Німеччині продаж державних облігацій з нульовим відсотком та дворічним терміном дії.



Північночеське місто Хомутов одним з перших втілило у життя новий закон, і сьогодні в ньому двісті безробітних виконують ті чи інші завдання магістрату – від підмітання вулиць аж до утримання футбольного поля.





Після другого туру голосування президентом Сербії обраний колишній націоналіст Томіслав Ніколич, що залишив позаду представника ліберального крила екс-президента Бориса Тадича.


Лондонський "Челсі" обіграв у фіналі Ліги чемпіонів мюнхенську "Баварію" і завоював статус найсильнішої команди континенту. Підопічні Роберто Ді Маттео зуміли відігратися за дві хвилини до фінального свистка, не пропустили 11-метровий у першому екстра-таймі і вирвали перемогу в серії післяматчевих пенальті.


Щонайменше 6 людей загинули в результаті землетрусу в северо-італійській провінції Болонья, повідомляє Reuters. Землетрус магнітудою в 5,9 балів стався в неділю вранці поряд з містом Модена.




Жорстке засудження у зв'язку з актом насильства в місті Бріндізі висловили сьогодні, 19 травня, президент Італійської республіки Джорджо Наполітано.



З 1 червня Болгарія стане практично "територією без паління". Куріння буде заборонено майже скрізь - так вирішили депутати болгарського парламенту.




В ході засідання нового кабінету міністрів Франції було прийнято рішення про скорочення зарплат президента і міністрів на 30%.



На першій спільній прес-конференції, яка відбулася у вівторок у Берліні, французький президент Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель відповідали на запитання про відносини двох країн, про бюджетний пакт ЄС, долю Греції та про мову, якою вони спілкуються.



Літак президента Франції Франсуа Олланда був змушений повернутися в Париж після того, як у нього потрапила блискавка.



На період проведення Євро-2012 рух на українсько-польському кордоні може бути паралізовано. Через страйк польських митників, які протестують проти підвищення пенсійного віку, біля кордону вишикувалися величезні черги.