Вт, 2024-04-30, 20:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 215 216 217 218 219 ... 226 227 »


Семь водопроводных компаний юга и востока Англии, включая Thames Water, снабжающую водой Лондон, ввели запрет на использование шлангов для личных хозяйственных целей: полива садов, мойки машин и придомовых территорий и так далее.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На будущей неделе на аукционе в британском Уэльсе будет выставлен на продажу деревянный домик на пляже с видом на залив Кардиган, сообщает ZhytloNEWS.com.



Вертолет, летевший на низкой высоте, разбился вечером в пятницу в Бельгии, зацепившись за кабель воздушной канатной дороги над валлонским городом Уи.



На півдні Польщі шахтарський автобус зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії вісім людей загинули, десять дістали поранення.


Польская ассоциация футбола решила запретить использование не только вувузелов, но заодно также Библий и крестов на играх чемпионата Евро-2012, который будет проходить в Польше и на Украине с 8 июня по 1 июля.



Швеція може стати першою країною, що відмовиться від готівкових грошей. У країні, яка першою 1661 року ввела в обіг паперові гроші, зараз вважають, що банкноти вже не потрібні.




Найбільша профспілка Португалії проводить загальний 24-годинний страйк, спрямований проти політики жорсткої економії і реформ, що стосуються трудового законодавства.



Чоловік, якого підозрюють у розстрілі людей на території навчального закладу і вбивстві трьох військових, з ночі був заблокований в одному з багатоквартирних будинків Тулузи. Поліцейська операція розпочалася о 3.00 за місцевим часом.


Щонайменше 11 хлопчиків піддалися кастрації за розпорядженням голландської католицької церкви в 50-х роках минулого століття. Таким чином церква намагалася "вилікувати" їх від гомосексуалізму.



У Румунії пошили найдовшу в світі весільну сукню. Презентація унікального вбрання пройшла в Бухаресті в рамках щорічної весільної ярмарки.





Господиня двох золотих ретриверів грає на окарині, а песики акомпанують їй на піаніно.Вони по черзі натискають лапами відповідні клавіші, підтримуючи певний ритм композиції.

 




Підозрюваний у нападі на єврейський коледж в Тулузі заявив, що мстився за дітей Палестини, коли здійснював свій злочин.



Бендон у Західному Корку гідно відповів на виклик міста Глентіса з Донегал, яке також планувало потрапити до Книгу рекордів Гіннеса за найбільше скупчення лепреконів в одному місці.Цього разу вони зібрали 1 023 лепрекони.




Євросоюз на зустрічі глав МЗС країн-членів організації, наміченої на четвер і п'ятницю, обговорить і, можливо, затвердить нові "точкові санкції" проти Бєларусі, Сирії та Ірану через "відсутність прогресу" в ситуації у цих країнах.



Нідерландець Хаг Бос два роки тому переніс операцію на стегні, а відколи опритомнів від анестезії - не припиняє сміятися.