Пт, 2024-03-29, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 134 135 136 137 138 ... 177 178 »

 

Заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків вказує на необхідність проведення в Україні 35 реформ для відповідності критеріям членства в Європейському союзі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Берлин хочет, чтобы Брюссель дал четкий ответ Москве, что никаких пересмотров условий соглашения не будет.


 

 

На этой неделе США направили в Украину помощь в лице восьми военных специалистов.


 

Естонія буде у спрощеному порядку видавати візи людям, що проживають в конфліктних зонах України та хочуть приїхати до близьких в Естонії.


 

Парламент Словаччини в середу, 24 вересня, одноголосно ратифікував Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом, повідомляє Міністерство закордонних справ України.
 


 

Через пролив Босфор в направлении Черного моря в пятый раз в текущем году прошел большой разведывательный корабль ВМС Франции Dupuy de Lome (А759).


 

Президент України Петро Порошенко розповів чинному голові Єврокомісії Жозе Мануелю Баррозу про те, що Володимир Путін погрожував "взяти за два дні" Варшаву та інші європейські столиці.


 

Президент України Петро Порошенко закликав Сполучені Штати Америки не залишати Україну саму перед російською загрозою і нагадав, що США є країною-гарантом Будапештського меморандуму.


 

 

Подписание Соглашения об ассоциации между Украиной и Европейским Союзом является лишь первым шагом на пути в ЕС.


 

 

Австрия готова предоставить ОБСЕ беспилотники для мониторинга ситуации в приграничных с Россией территориях Украины.


 

Украинская делегация, в состав которой входит командир батальона "Донбасс" Семен Семенченко, прибыла в столицу США для встречи с американскими политиками.


 

Согласно информации, собеседники обсудили ситуацию на Донбассе в условиях режима прекращения огня, согласно минских договоренностей 5 сентября.


 

"Нам терміново потрібні 500 спостерігачів ОБСЄ в регіоні. Разом з тим, необхідні дрони (безпілотники - ред.) для контролю над прикордонними районами".


 

Майже 60 членів експертної місії ЄС, покликаної допомогти Києву реформувати систему правоохоронних органів, прибули до Києва, повідомляють nowyny.eu.