Сб, 2024-04-27, 06:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 132 133 134 135 136 ... 177 178 »

 

ЄС виділить 55 мільйонів євро на підтримку децентралізації та реформ регіональної політики в Україні. За словами єврокомісара, в Європі усвідомлюють, що безпека України - це безпека.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Глава польского Сейма Радослав Сикорский пригласил новоизбранного председателя Верховной Рады Украины Владимира Гройсмана посетить с визитом Польшу.


 

Помощник госсекретаря США считает, что под видом гуманитарной помощи населению востока Украины Россия направляет военное снабжение для боевиков.


 

 

Під час візиту Грібаускайте візьме участь у сьомому засіданні ради президентів України та Литви, після якого планується підписання двосторонніх документів.


 

В планы Норвегии входит участие в восстановлении больниц, роддомов и школ, разрушенных в районах, где велись боевые действия.


 

Страны Запада должны совместно формировать стратегический фундамент политики безопасности, поскольку без этого ему грозит лишь реагирование на изменения, которые диктует "кто-то другой по совершенно другому сценарию"


 

 

Известный американский финансист Джордж Сорос призвал МВФ и ЕС предоставить Украине дополнительные 20 млрд евро.


 

Меркель звернула увагу на глобальний характер української кризи. "Криза в Україні у жодному разі не є регіональною проблемою. На цьому прикладі ми бачимо: вона стосується всіх нас".


 

Достигнута договоренность о постоянном взаимодействия на уровне министров иностранных дел и обороны стран Вышеградской четверки и Украины.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що Євросоюз розглядає варіанти розширення переліку осіб, причетних до агресії Росії в Україні, на яких поширюватимуться санкції.


 

Сын главнокомандующего УПА, политик Юрий Шухевич считает, что нынешняя ООН сравнима с Лигой наций, которая в свое время не смогла предотвратить начало Второй мировой войны.


 

Польша готова помочь Украине в мирном урегулированию конфликта и поделиться своим опытом, но ключ к тому, чтобы ситуация изменилась, находится в украинской столице.


 

 

Керівництво групи «Інформаційний спротив» відмовилося від співпраці з представниками ОБСЄ.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що наразі у Євросоюзу немає підстав послаблювати економічні санкції, запроваджені цього року проти Росії.
 


 

 

ЄС повинен продовжити політику застосування економічних санкцій щодо Росії.