Пт, 2024-04-26, 01:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 97 98 99 100 101 ... 177 178 »

 

 

Сьогодні депутати відвідали музей АТО в Дніпрі. Потім підуть в лікарню ім. Мечникова та на алею пам'яті загиблих на Євромайдані та героїв АТО.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Парламентська асамблея Організація з безпеки і співробітництва в Європі (ПА ОБСЄ) 7 липня у Мінську ухвалила резолюцію щодо "відновлення суверенітету і територіальної цілісності України".


 

 

9-10 липня Україну відвідає Північноатлантична рада НАТО під головуванням генерального секретаря альянсу Єнса Столтенберга.


 

В перспективе ближайших месяцев Польша сможет полностью обеспечить контроль над своим воздушным пространством и свести на нет амбиционные планы Кремля о "свободном вхождении" в эту страну.


 

 

Анґела Меркель пообіцяла Петру Порошенку, що під час саміту G20 угод за спиною України не буде.


 

«Якщо програє Україна, програє Європа. Тільки успіх України допоможе змінити агресивну поведінку Росії», - заявила Юкнявічене під час конференції в аналітичному центрі США Atlantic Council.


 

 

За словами Александера Віннікова, важливо, щоб імпульс реформ підтримувався і був ще інтенсивнішим.


 

"Рада ЄС дала зараз зелене світло договору про асоціацію з Україною. Міністри дадуть остаточне затвердження 11 липня і, він нарешті, набере чинності 1 вересня", - йдеться в повідомленні.


 

 

У рамках засідання планується здійснити оцінку виконання Угоди про асоціацію.


 

 

«Ми продовжуємо просувати Мінські угоди. Лише минулого тижня ми відновили санкції за роль Росії у Криму.


 

Країни-члени Європейського союзу офіційно затвердили домовленість з Європарламентом про обсяги нових торговельних преференцій для українських виробників.


 

 

Європейська спільнота з атомної енергії (Євратом) ратифікувала Угоду про асоціацією між Україною та Європейським союзом.


 

Украина и Франция будут развивать сотрудничество в жилищно-коммунальной сфере, энергетике, а также в сфере подготовки специалистов для государственной службы.


 

 

26 червня президент України Петро Порошенко зустрівся в Парижі із президентом Франції Емманюелем Макроном.


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій обговорив з маршалком польського Сейму Мареком Кухцінським перспективи реалізації кількох інфраструктурних проектів.