Чт, 2024-04-25, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 43 44 »

 

Санкт-Петербургский уличный музыкант сыграл на трубе гимн Украины.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-04-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Дружина «декабриста», який зараз сидить у києвському СІЗО в очікуванні судового процесу аж за трьома статтями Кримінального кодексу, звернулася до  радника Путіна.


 

Руйнівна корупція, кишенькові суди, злидні за мурами президентських палаців: паралелі між режимами середньоазійських автократів і поваленого президента Віктора Януковича муляють очі.


 

Президент России Владимир Путин поручил министру обороны Сергею Шойгу передать Украине оставшуюся в Крыму украинскую военную технику.


 

Двое жителей Севастополя, русские по национальности граждане Украины, вынуждены были просить убежища в Польше из-за давления на них в связи с их позицией.





Россияне подали 39,8 тыс. обращений на получение убежища, заняв второе место после Сирии по данному показателю.




В постсоветской России ощущается ностальгия по СССР и его самому кровавому диктатору, Иосифу Сталину.


Російські прикордонники тепер вимагають у громадян України запрошення на в'їзд, а також гарантійний лист від сторони, яка запрошує, про матеріальну підтримку того, хто в'їжджає, гарантії медобслуговування та надання житла.




Багато відомих людей мистецтва в Росії не підтримують політику Путіна стосовно України і висловлюють свою підтримку українцям.




Страны, входящие в Североатлантический альянс, поставляют в Москву половину требуемого объема ягод и фруктов, а также около 40% мяса.




За останній тиждень Москва активно протестувала проти російської агресії в Україні та анексії Криму.



Ви маніпулюєте правом вето вже на новій крові, крові, яка на ваших руках. Грузинською кров’ю, тепер українською. Я думаю, цьому безчинству колись буде покладено край», – заявив Сергеєв.


Умер 56-летний российский экономист Александр Починок, который в прошлом занимал посты министра по налогам и сборам, министра труда и социального развития, а также заместителя министра финансов.



Многие были и просто в цветах украинского флага: в ярко-желтых куртках и перчатках, голубых шарфах, двуцветных пончо… и это, конечно, не совпадение.



Член бюро Объединенного российского демократического движения "Солидарность" заявил о тотальной пропаганде российских СМИ.