Пт, 2024-04-26, 06:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 227 228 229 230 231 ... 237 238 »


Як відомо, використання піротехнічних засобів офіційно заборонено на стадіонах Європи. Вони вилучаються численними кордонами міліції та стюардів у вболівальників, але ультрас примудряються якимось чином проносити фаєри на трибуни.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Влада столиці Ірландії Дубліна оголосила в місті режим надзвичайної ситуації після того, як 24 жовтня під час безперервної зливи в місті випала місячна норма опадів.



З-під уламків будинку, зруйнованого в результаті потужного землетрусу на південному сході Туреччини, витягли живою двотижневу дівчинку.



У Туреччині, де напередодні стався потужний землетрус магнітудою 7,2, тривають повторні підземні поштовхи. Більшість мешканців провінції Ван залишаються на вулицях, люди зізнаються, що бояться заходити в будинки.



Жителі американського міста Шарон у штаті Вісконсін обрали своїм мером кота на ім'я Фредді.



Багата на нафту Лівія, позбавлена Полковника, може перетворитися на новий Дубай - або скотитися, подібно до Іраку, в прірву громадянської війни. Оглядачі підбивають фінансові підсумки війни, пригадують "брудні таємниці" режиму.



У Росії з'явилася професія, про яку можна тільки мріяти. Фірми шукають "професійних ледарів", або "офісних трутнів" для створення сприятливої атмосфери в колективі.



На Кубку світу з регбі, який цими днями проходить у Новій Зеландії, відбувся поєдинок за бронзові медалі. Їхніми володарями стали регбісти збірної Австралії, які виявилися успішнішими за збірну Уельсу.



Десятки студентів у Сантьяго увірвалися до будинку чилійського парламенту і на вісім годин захопили його, вимагаючи запровадження безкоштовної освіти.



У лондонському суді тривають слухання за позовом Бориса Березовського до Романа Абрамовича, якого той звинувачує в шантажі, зловживанні довірою і порушенні умов контракту.



Колишній лівійський лідер Муаммар Каддафі помер від ран, отриманих в четвер, під час захоплення його рідна міста Сірт військами Перехідної національної ради Лівії.



Редчайший желтый бриллиант весом 32,77 карата продан на торгах аукционного дома Christie's за 6,6 млн долларов.



Бар Рафаэли, навлекшая на себя гнев защитников прав животных тем, что снялась для рекламы зимней коллекции французской фирмы Bel Air в жилете из натурального меха, оправдывается.



Трагедия с участием двухлетней девочки, дважды попавшей под колеса машины в Китае, вызвала большой резонанс в местных СМИ после того, как запись шокирующего происшествия попала в интернет.



Піщана буря перетворила день на ніч на півдні Техасу. Потужний вітер здійняв величезну хмару піску - її верхній край піднявся на два з половиною кілометри в небо.