Сб, 2024-04-27, 06:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 225 226 227 228 229 ... 237 238 »


У В'єтнамі в результаті найсильнішої за останні 10 років повені, викликаної мусонними дощами в центральних і південних районах країни, загинули близько 100 людей.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Махмуд Ахмадінеджад заявив у середу, 9 листопада, що його країна не має наміру припиняти роботу над своєю ядерною програмою навіть після публікації доповіді МАГАТЕ про розробку Тегераном ядерної зброї.



Ввиду интереса, который вызывает судебная тяжба в Лондоне между Борисом Березовским и Романом Абрамовичем, "Новая газета" опубликовала стенограмму разговора, фигурирующую на процессе как одно из главных доказательств.



В нью-йоркському Carnegie Hall американський журнал Glamour вручив щорічні премії "Жінка року" найдостойнішим представницям слабкої статі. Головний титул цього року дістався свіжорозведеній Дженніфер Лопес.



Найкращою піснею 2011 року за версією європейського телеканалу MTV (EMA) на церемонії, що пройшла в ніч проти понеділка в ірландському місті Белфасті, стала Born this way у виконанні Lady GaGa.



Головний біль, біль у суглобах, сухість або сльозоточивість очей, першіння в горлі - алергія на Wi-Fi, або електромагнітна гіперчутливість і проявляється так само, як і будь-який інший вид алергії.



Через півроку після секретної операції США в Пакистані, в ході якої був убитий ватажок "Аль-Каїди" Усама бін Ладен, вперше стала відома версія безпосередніх учасників - бійців елітного спецпідрозділу "морські котики"



Понад десять тисяч тибетців зібралися поряд з монастирем, де на цьому тижні себе підпалив буддійський чернець на знак протесту проти політики Китаю, повідомляють правозахисники.



Виявляється, Демі Мур теж є що приховувати. Ще задовго до роману Ештона Катчера з Сарою Ліл, через який і почався розлад у знаменитій родині, Мур зраджувала свого чоловіка з його ж приятелем, 27-річним актором Беном Холлінгсвортом.



В одну з поліклінік російського Ростова звернувся 28-річний чоловік зі скаргами на сильний головний біль. Він розповів медикам, що йому на голову впав його улюблений 12-кілограмовий кіт.



У Саудівській Аравії понад два мільйони мусульман з усього світу починають здійснювати хадж - паломництво до святих місць у Мецці та Медині.



Після більш ніж десяти років суворої заборони у вільному продажі в Тунісі з'явився препарат "Віагра". "Чарівні сині пігулки" для підвищення чоловічої потенції було заборонено продавати тут майже 11 років тому.



Аманда Сейфрід виконає головну роль у біографічному фільмі "Лавлейс", що розповідає про життя порноактриси Лінди Лавлейс (справжнє ім'я - Лінда Сюзан Борман).



Матч 30-го тура первенства молодежных команд премьер-лиги между грозненским "Тереком" и "Краснодаром", проходивший в День народного единства на стадионе имени Билимханова в Грозном, не был доигран из-за массовой драки на поле и за его пределами.



Зовсім не до жартів стало двом іранським футболістам Мохаммеду Носраті і Шеїсу Резаеї, які напередодні прославилися далеко за межами своєї країни завдяки відеороликам, на яких вони, святкуючи забиті голи, чіпають один одного в районі промежини.