Пт, 2024-03-29, 13:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 228 229 230 231 232 ... 237 238 »


Надмірний прийом синтезованого вітаміну Е збільшує ризик виникнення раку легенів. Учені відзначили, що довгостроковий прийом вітаміну Е в кількості хоч би 400 міліграм збільшує ризик на 28.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Акції протесту проти несправедливості світової фінансової системи розповсюджуються по всьому світу.




Інцидент стався під час ранкової зміни після достатньо агресивного спілкування з учнями. З опіками третього ступеня тяжкості вчительку доставили на вертольоті до госпіталю в Монпельє.


Американцям, які живуть в місті Сан-Дієго на півдні штату Каліфорнія, найбільше щастить. Такого висновку дійшли автори рейтингу найбільш везучих міст США з журналу Men's Health.



Влада штату Массачусетс повідомляє, що сім'я заблукала в семи акрах кукурудзи і викликала службу "911". На порятунок горе-туристів поліцейському та власнику ферми знадобилось всього 10 хвилин.



Влада Таїланду намагається зупинити паніку в столиці Бангкоку, спровоковану зростаючою загрозою повені. "Рівень води стабільний і не підвищується. Я б хотіла, щоб люди перестали панікувати".



35-річна британка стверджує, що вже протягом півтора року не займалась сексом. При цьому лікарі визначили в неї вагітніст. Жінка вважає, що з нею сталось якесь медичне диво, вона завагітніла від перегляду порно.



Навколо авторитетної американської ділової газети Wall Street Journal вибухнув грандіозний скандал: видання викуповувало десятки тисяч примірників власного тиражу за заниженими цінами.



Володимир Семенович Висоцький - легендарний поет і актор, нещодавно постав перед здивованою публікою в Михайлівському театрі в Санкт-Петербурзі.



Екс-олігарх з Росії Борис Березовський назвав власника футбольного клубу "Челсі" Романа Абрамовича "гангстером" (бандитом) під час чергового виступу на судовому процесі в Комерційному суді в Лондоні.


Серед користувачів Youtube набув популярності відеоролик з неймовірним випадком, що стався у Білорусі. Співробітник міліції дивом залишився живим у ДТП.



Хей вирішив не чекати пропозицій від Віталія Кличка до 13 жовтня. Причина, яка спонукала Хея завершити кар'єру, не повідомляється. А на офіційному сайті боксера поки немає жодних коментарів з цього приводу.



За місяць в Атлантичному океані знайшли два кораблі з вантажем срібла. Обидва вони стали жертвами німецьких субмарин, але в різних світових війнах.


У Таїланді зафіксовано чергову масову втечу крокодилів: 100 рептилій, що виросли в неволі, покинули затоплену ферму в провінції Утхай Тхані в центральній частині країни і поповзли в невідомому напрямку.



8 жовтня в місті Більбао стартував перший в Іспанії чемпіонат з тристороннього футболу. У чемпіонаті візьмуть участь 37 команд. Перша показова гра відбулася в суботу на стадіоні Гечо між трьома командами.