Пн, 2024-04-29, 04:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 229 230 231 232 233 ... 237 238 »


За місяць в Атлантичному океані знайшли два кораблі з вантажем срібла. Обидва вони стали жертвами німецьких субмарин, але в різних світових війнах.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У Таїланді зафіксовано чергову масову втечу крокодилів: 100 рептилій, що виросли в неволі, покинули затоплену ферму в провінції Утхай Тхані в центральній частині країни і поповзли в невідомому напрямку.



8 жовтня в місті Більбао стартував перший в Іспанії чемпіонат з тристороннього футболу. У чемпіонаті візьмуть участь 37 команд. Перша показова гра відбулася в суботу на стадіоні Гечо між трьома командами.



З 7 по 9 жовтня у Вальпараїсо проходив щорічний карнавал "Тисяча барабанів" або "Тисяча ударних". На фестивалі молоді люди влаштували флеш-моб: розписали власні напівголі тіла та станцювали запальний танець.



Десять тисяч туристів зможуть відвідати Японію абсолютно безкоштовно. Таким чином влада країни заохочує мандрівників, потік яких значно скоротився після землетрусу в березні 2011 року.



На торгах в США, організованих аукціонним будинком RM Auctions, був проданий автомобіль, який вважається найстарішим у світі транспортним засобом, що працює.




На Манежну площу в центрі Москви, де на суботу запланована акція в пам'ять про вбитого вболівальника ЦСКА Андрія Урюпіна, з'їхався ОМОН, почалися затримання.



В Угорщині запроваджують податок на каву, ароматизоване пиво та алкогольні коктейлі. Крім того, розмір вже введених "харчових" податків передбачається збільшити, проте на скільки, поки невідомо.


У лабораторіях компанії L'Oreal розроблені пігулки від сивини. Прийом однієї таблетки на день дозволяє зберегти природний колір волосся до глибокої старості.




Вона вирішила полоскотати собі нерви у "Готелі з привидами", в який американці, стомлені рутиною, приходять за 17 доларів ночувати в "проклятому" місці.




Англійська пенсіонерка Клер Ормістон відзначила столітній ювілей у компанії своїх родичів, товаришів з центру для літніх людей і стриптизера на прізвисько Скорпіон.


Західна преса проводжає Стіва Джобса в останню путь, розмірковуючи про його внесок в епоху. Суміш романтизму, блискучих розробок і нещадності ділка зробила його взірцем для всіх топ-менеджерів



Фільм "Повстання планети мавп" режисера Руперта Вайатта вперше був показаний змішаній глядацькій аудиторії - з приматів і людей - в одному із зоопарків на півдні Японії.


Дженніфер Лопес стала дуже розкутою і сексапільною

Дженніфер Лопес взяла участь у музичному фестивалі iHeartRadio, де стала справжньою королевою вечора. Співачка, яка не так давно розлучилася з чоловіком, немов повернулася в колишні часи: глядачі вже давно не бачили артистку такою сексапільною та розкутою.



Серед зовні життєрадісних і веселих людей дуже багато тих, хто хворий на депресію, здатну призвести до самогубства. Приблизно кожен п'ятий втрачає роботу після того, як зізнається у наявності психічних проблем.