Пт, 2024-03-29, 13:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:33
Дженіфер Лопес завела інтрижку з 20-річним танцюристом
Інші останні Новини світу

Розлучившись з Марком Ентоні, Дженніфер Лопес "відривається" на повну котушку. 42-річна зірка знайшла собі молодого хлопця - юнака з підтанцьовки Каспера Смарта, якому лише близько 20 років, інформує ТСН.

Вперше парочку сфотографували разом у нічному клубі в Лас-Вегасі 24 вересня. Стосунки закоханих розвиваються бурхливими темпами.

Каспер працює танцюристом у самої Лопес і виступає разом з нею на кожному шоу. Крім цього, він танцює в лос-анджелеському клубі Boulevard і популярний серед дівчат, через те, що виступає з голим торсом.

Смарт працював у таких зірок, як Бейонсе і Майкл Джексон, з яким їздив в його тур This Is It world. Як повідомляють близькі до Лопес люди, у неї з Каспером просто легка інтрижка, яка триває всього кілька тижнів, однак флірт парочки з кожним днем стає все відвертішим.

Нагадаємо, Лопес взяла участь у музичному фестивалі iHeartRadio, де стала справжньою королевою вечора. Співачка, яка не так давно розлучилася з чоловіком, немов повернулася в колишні часи: глядачі вже давно не бачили артистку такою сексапільною та розкутою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1159 | Додав: nowyny | Теги: Дженіфер Лопес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]