Сб, 2024-04-20, 12:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 61 62 »


Робот отримав назву WR-3. Його створено за подобою справжнього щура і він імітує його поведінку: вміє згинати тулуб, повертати шию і вставати на задні лапи.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ссавці сусідили з динозаврами, однак це були дрібні, відносно примітивні тварини, які, проте, у майбутньому завоювали провідне становище на планеті.




Науковці створили програму, яка, ґрунтуючись на матеріалах ЗМІ, зможе попереджати про прийдешні спалахи епідемії чи насильства.




Огромный астероид приближается к Земле и 15 февраля подойдет к ней на рекордно близкое расстояние.



Українсько-російська ракета "Зеніт-3SL" не змогла вивести на орбіту телекомунікаційний супутник Intelsat 27 у рамках проекту "Морський старт", і впала в Тихий океан.




Американське космічне агентство NASA планує в 2014 році запустити найбільше в історії сонячне вітрило площею 1,2 тисячі квадратних метрів.




Американському інваліду Брендану Марокко, який втратив у війні в Іраку усі чотири кінцівкі, зробили успішну операцію з пересадки обох рук.



Новое исследование, проведенное учеными из Университета Вашингтона (США), показало, что мужчины, которые дома занимаются традиционно "мужскими" делами и не берут на себя "женские" функции, сексуально активней



Апчхи! І ось – колеги чхають звідусіль. Офісні приміщення з відкритим простором пропонують великий асортимент вірусів та інфекцій. Один може заразити всіх із вірогідністю в 60 відсотків, підрахували вчені.


У Роскосмосі (РФ) розглядають можливість створення в перспективі на Місяці населених станцій, використовуючи наявні на природному супутнику Землі воду і будівельні матеріали. Не менш масштабні плани і в американців.



За допомогою телескопа в Австралії міжнародна група астрономів вивчила температуру нашого Всесвіту й на підставі проведених вимірів заявила, що Всесвіт застигав точнісінько так само, як описує Теорія Великого Вибуху.

фотопринтеры

 

В наше время многие люди приобретают себе качественные фотоаппараты, с помощью которых фиксируют все позитивные моменты своей жизни. Именно поэтому большой популярностью в наши дни пользуются фотопринтеры Epson Stylus Photo






Астрофізики з Університету Лестера вперше виявили полярне сяйво за межами Сонячної системи.




Сучасні індіанці, що населяють Центральну Америку, використовують схожі камінці в шаманських ритуалах і для лікування хвороб.



Можливо, після публікації результатів дослідження англійських науковців подекуди законодавчо введуть проведення генетичного аналізу всім претендентам на посаду президента.