Сб, 2024-04-20, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 61 62 »

 

На самом деле все их отличие заключается только в большей чувствительности, а, следовательно, и стоимости оборудования

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-01-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У районі прибережної області регіону Пілбару (Pilbara), в північно-західній частині Австралії, можна зустріти сліди життя, яке існувало на планеті приблизно 3,49 мільярда років назад.



Новим проектом некомерційного фонду Wikimedia Foundation, який підтримує роботу найбільшої онлайн-енциклопедії Вікіпедія, став проект про подорожі Wikivoyage (у російській версії - Вікігід).



Дослідницький підрозділ Microsoft працює над навігаційною технологією, яка повинна мінімізувати енерговитрати пристроїв, що намагаються визначити власне місце розташування, за рахунок "підвантаження" гео
логічних даних, що зберігаються в "хмарі"




Команда титулованих науковців з Японії нарешті вивела стійкі клітини, які здатні боротися з пухлинами.



В рейтингу найпопулярніших слів, які вживалися у минулому 2012 році, перемогу здобув "хештег", який позначається знаком #. Такого висновку дійшли фахівці Американського діалектологічного товариства (ADS).



Україна створила власний тренд у собаківництві. Це нова порода чотириногих - одіс, яку вивели в нашій країні і вже визнали у всьому світі. Робота над створенням цієї породи собак довгий час велася в Одесі.


Результати досліджень, проведених співробітниками університетської клініки Rigshospitalet у Копенгагені, свідчать про те, що жирна і висококалорійна їжа не тільки збільшує ризик захворювання серцевими хворобами, але також різко погіршує якість сперми у чоловіків.


Известная певица, которая поразила журналистов, заявив, что ее не меньше чем музыка, интересуют и новости металлургии, которые она в основном знает на сайте www.azovpromstal.com, согласилась на беседу с журналистами.



Британським фізикам вдалося з'ясувати, що плазмовий клинок, який дуже схожий на зброю героїв Джорджа Лукаса з фільмів серії "Зоряні війни", створити цілком реально, пише http://zhytlonews.com/.



Фройд намагався з'ясувати, чи може чоловік, який пристрасно цілується із симпатичною дівчиною, після цього відчувати відразу, думаючи про використання зубної щітки цієї дівчини.



Протягом 2012 року науковці по всьому світу працювали над створенням вакцин від смертельно небезпечних захворювань, розробкою нових високотехнологічних методів лікування, ефективних лікарських препаратів.



Враховуючи високі темпи розвитку методів освоєння космосу, все більш неймовірні місії здаються цілком здійсненними. Так, фахівці NASA вперше в історії космічних досліджень розробили стратегію захоплення і переміщення астероїда.



Науковці на прикладі землетрусу в Новій Зеландії в 2011 році встановили, що природні катастрофи можуть стимулювати локальне зростання релігійності в суспільстві.



Науковці встановили, що близько 2 мільйонів років тому на території Олдувайської ущелини відбувалися різкі періодичні зміни посух і вологих періодів, які могли вплинути на еволюцію предків людини.