Вт, 2024-04-23, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 61 62 »



Фізики розробили квантовий комп'ютер, обчислювальна потужність якого у масштабуванні здатна багаторазово перевершити здатності класичних ЕОМ.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-12-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Україна посіла 67-ме місце в світі за індексом розвитку (IDI) інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у 2011 році, опустившись на одину сходинку порівняно з 2010 роком (66-те місце).




Перше вбивство через Інтернет станеться в 2014 році. Таке припущення виявилося в черговому прогнозі кіберзагроз на найближчі два роки компанії IID .


Відкриття бозона Хіггса і майоранівських квазічастинок, розшифровка генома денисовської людини, отримання нових даних про властивості нейтрино і посадка апарата Curiosity на Марсі опинилися в рейтингу головних наукових досягнень 2012 року.




29% російських користувачів інтернету купували які-небудь товари в Мережі, свідчать підсумки опитування, проведеного ВЦІОМ. Слід зазначити. Що подібна тенденція зберігається і в Україні



Популярні і широко використовувані стандартні тести на IQ не можуть коректно відображати рівень інтелектуальних здібностей, оскільки вони залежать від кількох різних підсистем мозку.



"Хіт" під назвою "Беркут викрадає дитину", викладений на відеохостингу YouTube,
який зібрав майже 17 мільйонів переглядів і безліч згадувань у пресі, виявився підробкою


 

Фрагменти оцифрованих Сувоїв Мертвого моря, що являють собою підбірку біблійних і апокрифічних текстів, датованих межею нашої ери, доступні онлайн.



У зірки тау Кита астрономи виявили п'ять планет, з-поміж них одну потенційно населену, яку науковці ще півстоліття тому "слухали" в пошуках сигналів позаземних цивілізацій.



З погляду еволюції гомосексуалізм - не найкращий вихід із ситуації: з передачею генів потомству вочевидь виникнуть проблеми. Чому ж тоді на світ з'являються люди з нетрадиційною орієнтацією?



Люди з порнозалежністю потерпають від забудькуватості, заявили дослідники з Університету Дуйсбург-Ессен (Німеччина). Річ у тім, що статеве збудження негативно позначається на когнітивних здібностях.




Бельгійські науковці встановили, що спеціально навчені собаки можуть допомогти людям з важкими порушеннями сну уникнути небезпеки.





Поза Сонячною системою існує щонайменше сім потенційно заселених планет.



Співробітники Пулковскої астрономічної обсерваторії РАН вперше виявили свідчення присутності сильного магнітного поля в аккреціонному потоці зоряної системи.



Инвестирование тоже манило хорошими процентами, но было как-то странно, что люди с миллиардными кошельками вкладывают деньги в акции и облигации.