Ср, 2024-04-24, 10:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 61 62 »



Песимістично налаштовані люди живуть довше, ніж оптимісти. Про це заявили співробітники університету Ерлангена-Нюрнберга у Німеччині.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-03-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Первая после полуторамесячного периода спокойствия магнитная буря началась на Земле: около 14 часов индекс геомагнитных возмущений Kp достиг значения 5 — минимального уровня, который считается бурей.




Фінська компанія Nokia анонсувала новий телефон Nokia 105, здатний працювати більше місяця без підзарядки.





Коли мова заходить про секс у космосі, федеральні агентства США дружно замовкають.



Дослідники з університету Пенсільванії навчилися захищати призначені для доставки ліків наночастинки від дії макрофагів, забезпечивши їх відповідним пептидом з системи розпізнавання "свій" - "чужий".




Американські біологи придумали, як боротися з поширенням змій, які вже загрожують екосистемі на острові Гуам.



У липні 2012 року на Сонці сталося щось подібне до дощу - магма, що вирвалася з корони (з зовнішніх шарів атмосфери Сонця) разом зі спалахом, охолола і "пролилася" химерними потоками.



Ефект засмаги можна отримати за допомогою дієти. Про це заявили співробітники Сент-Ендрюського університету в Шотландії. Секрет криється в щоденному споживанні щонайменше трьох порцій овочів і фруктів.



Фінські науковці з проекту по радіозондуванню атмосфери KAIRA визначили радіант Челябінського боліда - місце на небесній сфері, звідки з точки зору земного спостерігача летіло космічне тіло.



NASA представило кольоровий глобус Меркурія. Глобус нагадує пазл, складений з тисяч фотографій, зроблених камерами міжпланетного зонда Messenger.

Информационные технологии уже в ближайшем будущем приведут к исчезновению многих туристические агентств, банковских отделений, касс продажи билетов - их функции перейдут специально разработанным интернет-порталам



Ліпнина в будинку - це завжди святково і декоративно. Тим більше, що не дивлячись на глибоку спорідненість ліпних прикрас з класичним стилем, вони можуть бути виготовлені і за індивідуальним замовленням, відповідаючи самим неординарним вимогам сучасних інтер'єрів.



Астероїд діаметром приблизно 45 метрів у п'ятницю пролетів повз Землю на надзвичайно близькій відстані для таких космічних об'єктів - всього за 27 тисяч 700 кілометрів. Це перший такий випадок за останні 30 років.


Американські вчені NASA підтвердили, що сьогодні будуть транслювати зближення астероїда 2012 DA14 з Землею в прямому ефірі.



Дослідники з Університету Південної Каліфорнії (USC) розробили новий тип літій-іонних акумуляторів, в якому замість традиційних графітових анодів застосовуються пористі кремнієві наночастинки.