Вт, 2024-05-07, 03:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 91 92 93 94 95 96 »

Каждый бизнесмен в Украине хорошо понимает, как выгодно и удобно иметь жилище где-то у моря, но в то же время недалеко от бизнеса, большого города и украинской столицы.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время многие люди очень часто сталкиваются с различными проблемами, которые сами не в силах решить, а поэтому они ищут помощь у президента, главы правительства или Верховной Рады Украины или же у кого-нибудь другого.



В последние годы большинство жителей Центральной Украины подают бесплатные объявления Днепропетровск на VseSdelki, если, конечно, у них возникает такая потребность.

В наши дни практически в каждой семье есть цифровой фотоапарт, а поэтому постоянно увеличивается количество фотографий, которые нужно сделать.



С началом работы жилищных льготных госпрограмм, в частности, программ доступного жилья и молодежного кредитования, количество граждан, ставших в очередь на получение квартир, существенно возросло и сегодня составляет 1 млн 300 тыс. человек,



Міському голові Харкова Геннадію Кернесу відмовили в отриманні візи до Великобританії. Як повідомляють джерела у МЗС, причиною відмови стало нібито "кримінальне минуле" мера Харкова.




Протягом всього часу святкування тут діятиме шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків. У міста навіть буде власний рухомий транспорт.




6 лютого, МНСники розламали 4-тонну крижану брилу, що утворилася на водонапірній башті в райцентрі Сарата Одеської області. Про це сказано в повідомленні прес-служби МНС Одеської області.



Восени поточного року Україна остаточно перейде на зимовий час з метою запровадження другого часового поясу.
Про це в ефірі одного з телеканалів сказав міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога.



Рівне на межі техногенної катастрофи. Злодії розпиляли та викрали елементи електроопор, які постачають струм до обласного центру та хімічного гіганта регіону "Рівнеазоту".



Одещину тероризують дикі кабани. Тварини атакують сільгоспугіддя північно-західної частини області. Фермери бідкаються: вепри нівечать озимину, яка цьогоріч і так постраждала через брак опадів.



Після піврічних канікул Чорнобиль знову готовий приймати туристів. За тригодинну екскурсію зоною відчуження доведеться сплатити тисячу гривень, а дозволу на в'їзд чекати 10 днів.



Громадські організації Львівщини закликають львів’ян проігнорувати концерти відомої співачки та за сумісництвом народного депутата України Оксани Білозір.


Мер Болграда Одеської області Сергій Корольов здав партквиток члена Партії регіонів напередодні слухання його персональної справи.