Сб, 2024-04-27, 05:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 95 96 »




У Луцьку пластуни сьогодні відзначили 100-ліття першої Пластової присяги. Урочистості відбулися в Луцькому замку.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-04-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


За підсумками конкурсу "Винахід року" найкращим молодим науковцем України став харків'янин Олександр Мірошник. Доцент кафедри комп'ютеризації та інтегрованих технологій Харківського університету сільського господарства ім. П. Василенка надіслав на конкурс з десяток корисних у побуті винаходів.




Синоптики вважають, що до кінця квітня погода буде контрастною. Спочатку нібито потепління, потім - знову холоди. Спекотне літо почнеться в Україні після Пасхи.





Невідомі в чорних масках підрізали автомобіль фінансового директора одного з автосалонів міста. Він їхав у банк здавати гроші за продані машини.



У Дніпропетровську на деяких дорогах ще на початку квітня виділили окремі VIP-смуги для чиновників, депутатів та міліції. Тепер стало відомо, що міліція відмовилася від таких смуг, але чиновники розлучатися з такими смугами відмовляються.



Харків'яни зможуть оформляти документи на землю в режимі онлайн і без участі чиновників. Харківську область і Севастополь вибрали майданчиком для експерименту - впровадження технології з оформлення документації на земельні ділянки.



 

Над розписом писанки працює черкаська майстриня Ольга Мартинова. Макет яйця має висоту 4 метри і завширшки 3 метри. Його встановили на території заводу "Темп". На писанку наносять традиційний середньонаддніпрянський візерунок.




Сьогодні у Черкасах в рамках Всесвітнього дня здоров'я проходить молодіжний фестиваль тверезості "За здоровий спосіб життя".



Весна – це той період року, коли більшість людей розпочинають будівництво, яке запланували на цей рік, або ж відновлюють те, що не встигли завершити минулого року.



Головний суддя Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування повідомив про те, що під час проведення одного з етапів на Ангарському перевалі в п'ятницю, 30 березня близько 15.00 не фінішував один з учасників змагань.




Україна сьогодні, 31 березня, приєднається до всесвітньої екологічної акції "Година Землі". Прожити одну годину без світла в колі близьких людей із роздумами про природу запрошують усіх небайдужих до долі планети українців.



Понад 50 дельфінів були заблоковані льодами у прибережній смузі Азовського моря на сході Криму недалеко від міста Керч. Без допомоги людей тварини могли загинути, однак дельфіни самостійно вибралися з пастки.




Понад 100 одеситів у неділю провели на Соборній площі акцію під назвою "Стоп, мажор!". Активісти виступають проти безкарності злочинних дій дітей багатих та наділених владою батьків.



Во Львове был осквернен мемориал, посвященный памяти жертв Катастрофы европейского еврейства.




У Червонограді на Львівщині зник головний редактор газети "Новини Прибужжя" Віталій Павлишин. З відповідною заявою до міліції звернувся батько Павлишина.