Пт, 2024-04-26, 06:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 95 96 »


У сімферопольському мікрорайоні Кам'янка близько 7 ранку 15 березня на вулиці місцеві жителі знайшли оголену жінку, тіло якої було повністю покусане собаками.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-03-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Перший в Україні стаціонарний музей шоколаду відкриється 20 березня на центральній площі старого Львова - площі Ринок. Урочиста церемонія пройде за підтримки ініціаторів проекту - Львівського історичного музею та Львівської міської ради.




У Львові Український католицький університет пропонує вивчати тонкощі партизанських методів війни. Для студентів запровадили курс лекцій про тактику Української повстанської армії (УПА).



Кожний бізнесмен завжди дуже добре дбає про свій імідж, а саме тому він мріє відкрити центральній офіс свого підприємства в центрі міста, а офісні крісла придбати найкращої якості.




На честь Міжнародного жіночого дня співробітники податкової служби із квітами в руках вийшли на вулиці міста. Правоохоронці вітали всіх дам, які у святковий ранок проходили повз будинок податкової - на вулиці Пушкінській.




Молоді люди віком до 25 років тримали плакати "Дороги не тільки там, де їде президент", "Де контрактна армія до 2011 року?", "Де іпотека під 7% річних?", А також червоні паперові листки , що символізують футбольні червоні картки.



В наши дни все украинцы хорошо знают, что если вам нужна к примеру работа в Черкассах, то нужно зайти в Интернет и найти специализированные сайты.




Зима вже передала естафету весні, а це значить, що настав найкращий час для того, щоб зайнятися підготовкою до свого власного будівництва, якщо ви його запланували на цей рік.





Надала було обрано мером Тернополя восени 2010 року. Він відомий своїми патріотичними ініциативами.





На початку листопада 2011 року офіційний Львів вимагав відставки уряду Азарова-Тігіпка та розпуску Верховної Ради. На думку львівських депутатів, Верховну Раду перетворено на "додаток до Адміністрації президента".





У Горлівці Донецької області міліціонери серед робочого дня розпивали спиртне на вулиці. Невідомий автор надіслав відповідний відеоролик до редакції горлівського інтернет-видання.


25 лютого понад сім тисяч осіб, включаючи дві тисячі членів ВО "Свобода", провели у Львові мітинг і акцію протесту, присвячену річниці президентства Віктора Януковича.



Каждый бизнесмен в Украине хорошо понимает, как выгодно и удобно иметь жилище где-то у моря, но в то же время недалеко от бизнеса, большого города и украинской столицы.



В наше время многие люди очень часто сталкиваются с различными проблемами, которые сами не в силах решить, а поэтому они ищут помощь у президента, главы правительства или Верховной Рады Украины или же у кого-нибудь другого.



В последние годы большинство жителей Центральной Украины подают бесплатные объявления Днепропетровск на VseSdelki, если, конечно, у них возникает такая потребность.