Пт, 2024-03-29, 15:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 62 63 »



Кабинет министров сформировал список специальных средств, которыми могут быть экипированы сотрудники охранных фирм.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сьогодні, 12 лютого, вийшов останній випуск газети "Известия в Украине". До кінця лютого видання буде закрито. Про це йдеться в повідомленні газети.



Сьогодні на території України, Австралії, Сінгапуру та Албанії набула чинності Гаазька конвенція про викрадення дітей (Hague Convention on the Civil Aspects of International Child Abduction).


После вступления в силу нового УПК количество уголовных производств у правоохранителей в несколько раз увеличилось. Сейчас каждое заявление вносится в единый реестр досудебных расследований: большая часть из них - ложные.


Многие банки предлагают просто таки нереальные проценты по депозитам. Именно  поэтому
мы решили узнать, безопасно ли нести деньги в такие учреждения, а комментировать данную ситуацию для нас согласился адвокат.




На сьогоднішній день в базі даних на усиновлення перебуває 26 тисяч анкет українських сиріт. З них 6000 підходять під критерії, за якими їх можуть усиновити іноземці.



З першого січня частина повноважень Бюро технічної інвентаризації перейшла до державних реєстраторів.Тепер вони видають документи про право власності на житло.







Кабінет міністрів затвердив порядок підтвердження факту народження дитини поза установою охорони здоров'я


 

Питання співпраці України з Митним союзом обговорюватимуться під час візиту до України міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова 13-14 січня 2013 року.




Управління ДАІ Києва нагадує водіям про відповідальність за керування автомобілем у нетверезому вигляді.



Міністерство соціальної політики України розширило терміни прийому заявок на усиновлення українських дітей іноземцями.




Робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації перенесено. Про це повідомляє прес-служба президента.


"Як допомогти вам опанувати українську мову? Як педагог я бачу проблему в двох контекстах: мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат перебуваєте ви?" - запитала його Фаріон.




"Безсумнівно, що Україна залишається країною важливого, стратегічного значення для Сполучених Штатів", - зазначив посол.




Для громадянина України закордонний паспорт, як і передбачалося раніше, буде коштувати 350 грн, внутрішній - 65 грн.